Carmen Brumă se alătură unei emisiuni TV. Din ce proiect va face parte iubita lui Mircea Badea

Data publicării:
Carmen Bruma și Mircea Badea
Descriere foto: Carmen Bruma și Mircea Badea

Carmen Brumă, surpriză uriașă pentru fani la început de an. Vedeta revine la Antena 1 cu o nouă emisiune. 

Carmen Brumă este deja pentru sfaturile ei în materie de nutriție și sport. Partenera lui Mircea Badea începe anul 2022 cu o surpriză uriașă. Vedeta va face parte dintr-o emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1. 


Carmen Brumă se alătură echipei MediCOOL, care va reveni cu un nou sezon. Alături de gazda emisiunii, dr. Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist dermato-venerologie şi estetică medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) vor aduce mai aproape de telespectatori probleme medicale, rezolvări și sfaturi chiar de la experți în domeniu. 


„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă. 

 

Adda, despre primele luni petrecute în București. Vedeta s-a luptat cu depresia: „Telefonul suna din ce în ce mai rar”


În fiecare săptămână, aceștia vor răspunde celor mai mari curiozități ale telespectatorilor și vor aduce în prim plan probleme medicale, dar și sfaturi pentru un stil de viață sănătos. 


„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor. 

 

Petrică Mâțu Stoian i-a trimis un ultim mesaj lui Alin, fiul lui de suflet, chiar înainte de a se stinge din viață



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel