Petrică Mâțu Stoian i-a trimis un ultim mesaj lui Alin, fiul lui de suflet, chiar înainte de a se stinge din viață

Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian și fiul de suflet, sursa facebook

Alin Gabriel Matei a fost ultima persoană cu care Petrică Mâțu Stoian a vorbit înainte de a-și da ultima suflare. Ce mesaj i-a trimis de pe patul de moarte?

Petrică Mâțu Stoian a avut un mesaj important pentru fiul lui de suflet, chiar înaiante de a se stinge din viață. Alin a dezvăluit acum care au fost ultimele cuvinte ale regretatului artist. 


Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență din Reșița. Regretatul artist a ajuns acolo după ce efectuase o terapie post-COVID cu oxigen hiperbar și a început să tușească sânge și să simtă foarte rău. 


Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, este profund afectat de moartea regretatului artist. Acesta a dezvăluit care a fost ultima conversație avută cu artistul, de pe patul de spital. 


Cei doi s-au cunoscut la un concurs de talente. Petrică Mâțu Stoian a fost impresionat de calitățile tânărului, iar de atunci au devenit precum un tată și un fiu. 


„Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon.


Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile. Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: Să fii tare, peste ei! Te pupă Nenea! Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Fanatik.


Tânărul a dezvăluit că artistul nu se gândea că este atât de bolnav, ba mai mult își făcea planuri pentru viitor și pentru anul 2022. 


„Nu se aștepta nimeni, nici el, să aibă asemenea probleme. Din ce am vorbit cu dumnealui, nici nu se gândea la moarte, un om care se gândește la moarte nu își face planuri de viitor. Era o persoană veselă, optimistă, cu planuri de viitor. Voia să definitiveze albumul pe care îl pregătea alături de orchestra Nicolae Botgros, avea mai multe proiecte”, a mai spus fiul de suflet al artistului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel