Adda, despre primele luni petrecute în București. Vedeta s-a luptat cu depresia: „Telefonul suna din ce în ce mai rar”

Data publicării:
Adda, foto Instagram
Descriere foto: Adda, foto Instagram

Adda a dezvăluit cum au fost primele luni petrecute în Capitală, departe de casă, familie și prieteni. Artista locuia într-o cameră plină de mucegai. 

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar puțini cunosc cum trăia artista înainte de a deveni celebră. 


Adda a dezvăluit pe pagina ei de Instagram că a venit în București după ce a fost admisă la două facultăți, cea de istorie și cea de jurnalism. Artista nu își dorea să urmeze o carieră în aceste două domenii, dar era singura posibilitate pe care părinții ei o acceptau ca ea să plece din orașul ei natal. 


Adda a trăit într-o casă plină de mucegai și spune că s-a luptat cu depresia. Era o tânără la început de drum, într-un oraș străin, fără prieteni sau familie. Vedeta spune că se simțea pierdută și nu știa excat ce va face pe mai departe. 


„Stăteam deja de o lună jumătate în București și ușor ușor începeam să o iau razna. În fiecare zi mă plimbam prin parcul Izvor, mergeam la alimentara de pe Kogălniceanu să-mi iau țigări sau de ciuguleală și mă întorceam acasă. Mă uitam la seriale, scriam câte o piesă, ascultam muzică, făceam curățenie și așteptam. Nu știam exact ce, dar așteptam. Telefonul suna din ce în ce mai rar. În afară de părinții mei și prietena mea cea mai bună Alina nu mă mai căuta nimeni. Prietenii mei din Târgu Mureș cred că avea impresia că l-am prins pe Dumnezeu de un picior și că nu le mai dau niciun semn pentru că sunt prea ocupată să-mi număr milioanele de euro.

Realitatea era alta, singurătate, depresie și mult mucegai pe pereții din dormitorul meu. Nu puteam să le spun că visul meu era de fapt un coșmar. Îmi era rușine. Nu știam pe nimeni în București. Nu aveam prieteni, rude, nimic. Eram eu cu mine și atât. Pe 4 octombrie am început facultatea. Eu intrasem la două facultăți. La istorie și jurnalism. Asta era plasa mea de siguranță, așa de fațadă pentru ai mei. Ca să mă țină părinții în Capitală mama lucra în două locuri 16 ore pe zi. Mă simțeam atât de vinovată că nu puteam să-i fac mândri de mine. Că nu pot să-i sun și să le dau vestea cea mare. Aveam din nou sentimente amestecate speranță, furie, supărare și rușine”, a scris Adda pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel