Carmen Brumă revine în forță la TV: vedeta va prezenta DOUĂ emisiuni: „Informaţii despre alimentaţia sănătoasă, dar şi ponturi de gătit”

Data publicării:

Carmen Brumă va prezenta două emisiuni la Antena 1. 

Alături de gazda emisiunii, dr Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni) şi dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), vor fi şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor).

Carmen Brumă şi Ana Barbu se alătură echipei MediCOOL, în cel mai nou sezon al emisiunii ce va avea premiera pe 26 februarie, la Antena 1. 
Împreună cu gazda emisiunii, dr Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) îşi propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. 

 

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă. 

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor. 


În fiecare săptămână, dr. Mihai Pautov, dr. Elena Popa, Carmen Brumă şi Ana Barbu, alături de invitaţii săi, medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi vor răspunde întrebărilor venite de la telespectatori. În acest sezon, emisiunea va veni cu mai multe sfaturi practice pentru telespectatori şi mai multe subiecte legate de nutriţie şi modalităţi de a slăbi sănătos. 


Carmen Brumă prezintă și Hello Chef


Duminică, 27 februarie, de la ora 13:30, Hello Chef revine la Antena 1 cu un nou sezon. De data aceasta, săptămânal, lui Chef Roxana Blenche i se vor alătura Carmen Brumă, autor programe de slăbit, dar şi o vedetă. Împreună, aceştia vor veni în întâmpinarea telespectatorilor cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă. 

    „Noul sezon Hello Chef va fi mult mai interesant, vom avea jocuri noi în timpul emisiunii, cât și invitați senzaționali. De asemenea, trebuie să mulţumesc echipei pe această cale, avem o bucătărie nou-nouţă, care respectă toate <exigenţelle> mele. De abia aștept să înceapă, pentru că veţi descoperi o nouă Roxana, mult mai relaxată, iar preparatele, vă asigur că vor fi unele pe toate gusturile. Vom încerca şi de această dată să le oferim telespectatorilor cele mai tari ponturi legate de plating, pentru a impresiona şi cel mai pretenţios invitat la masă!”, a declarat Roxana Blenche. 

 Începând din acest sezon, Carmen Brumă, autor programe de slăbit, se va alătura proiectului Hello Chef şi le va împărtăşi telespectatorilor sfaturi pentru a slăbi sănătos: „Emisiunea aceasta este reţeta perfectă pentru relaxare, din punctul meu de vedere, mâncare bună, decor prietenos, invitaţi carismatici, informaţii despre alimentaţia sănătoasă, dar şi ponturi de gătit, plus o echipă chef Blenche – Brumă cu care sigur nu vă veţi plictisi!”. 

 Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare Andreea Bănică, Iulia Albu, Alexandra Stan, Connect-R, Laura Giurcanu, Cristina Ciobănaşu şi Alecsandru Dunaev, Mihai Morar şi mulţi alţii. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel