Motivul pentru care Carmen Brumă nu își expune copilul pe rețelele de socializare: Am simţit că nu e corect faţă de el

Data publicării:
Carman Bruma, foto Instagram
Descriere foto: Carman Bruma, foto Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit motivul pentru care pune foarte rar poze cu băiatul ei, în mediul online.

Deși are un băiețel minunat și se poate mândri cu el oricând, Carmen Brumă nu-l afișează pe cel mic pe rețelele de socializare, spre deosebire de alte persoane publice. Pe lângă dorința de a-l proteja pe cel mic, antrenoarea de fitness mai are un motiv, pentru care face asta.

"Am pus fotografii cu el, dar extrem de rar. Am simţit că nu e corect faţă de el deocamdată. Nu ştiu să explic foarte bine, dar pur şi simplu am simţit asta!

Conturile de pe reţelele de socializare sunt exact ca nişte posturi de televiziune – nu-ţi place postul meu, schimbi pe altul. Nu faci faţă convenţiei, jocului, îţi închizi contul şi gata. Nu poţi să ai doar „like-uri şi adulaţie. E normal şi chiar sănătos să ai parte şi de „hate-ul ăsta. Sincer, mi se par uşor puerile lamentările în legătură cu hate-ul din online.", a declarat Carmen Brumă, potrivit viva.

"Vlad ne pune în dificultate de multe ori"

"Vlad e foarte creativ atunci când vine vorba despre ziua lui de naştere şi ne pune în dificultate de foarte multe ori. Îmi amintesc că, acum doi ani, ziua lui a picat fix în plină perioadă de lockdown şi, evident, nu am organizat nicio petrecere. Vlad mi-a spus că înţelege, dar, în schimb, ar vrea un tort mai special, care să aibă o poză cu o anumită marcă de maşină pozată în interior. Am căutat destul de mult până când am găsit o cofetărie care să poată face tortul.

Anul acesta îşi doreşte o petrecere în casa nouă şi multe momente de nostalgie după grădiniţă, pentru că el s-a simţit foarte bine în acel colectiv şi sunt convinsă că îi este dor. Din fericire, fosta grădiniţă este foarte aproape de şcoală, aşa că îl pot duce atunci când simte nevoia. O parte dintre foştii lui colegi de la grădiniţă au mers şi ei mai departe la aceeaşi şcoală, ba chiar am constatat că unii chiar sunt în aceeaşi clasă.", a mai declarat aceasta. 

Ce i-a fost greu vedetei să îi explice fiului ei

"Mi-a fost foarte greu să-i explic când i-am pierdut pe bunicii mei, străbunicii lui Vlad. Acela a fost un moment foarte dificil de explicat, mai ales că avea foarte multe întrebări…", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel