Carmen Brumă, abdomen cu pătrățele, după 2 săptămâni la all inclusive. Regula pe care vedeta nu o încalcă nici măcar în vacanță: „Am renunțat”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi cum reușește să se mențină în formă în vacanță.

Carmen Brumă și Mircea Badea au avut parte de un concediu de vis. Cei doi au plecat timp de două săptămâni în Antalya, dar și în Grecia, acolo unde au optat pentru un sejur de tip all inclusive, opțiune aleasă de foarte mulți români anual. Chiar dacă beneficiile unui astfel de serviciu sunt infinite, există însă și o problemă majoră: foarte multe persoane revin acasă cu un număr mai mare de kilograme, față de cât aveau în momentul în care au părăsit țara. Această regulă nu a fost însă valabilă și în cazul celebrei antrenoare de fitness, care s-a mândrit pe rețelele de socializare cu abdomenul perfect plat, după două săptămâni petrecute la all inclusive. Carmen Brumă a ales să le dezvăluie fanilor săi și principalele trucuri la care a apelat pentru a-și menține silueta în vacanță și pe care le recomandă tuturor. 

„După 2 saptămâni la "all inclusive" ( Turcia și Grecia), în care mi-am făcut toate poftele, abdomenul meu arată așa.
Consider că m-au ajutat următoarele:
1. Am făcut aproape zilnic antrenamentele din programele mele care sunt scurte, intense și se pot face în camera de hotel sau balcon. 
2. Am mâncat aproape zilnic desert DAR la finalul unei mese cu fibre și proteine ( după masă de prânz) și am renunțat la masă de seară.
3. Nu am băut deloc alcool ( nici nu-i simt lipsa, beau de 2 ori pe an) și m-am hidratat constant doar cu apă.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de salată cu dovlecel și brânză de capră: „Senzație a ieșit”. Este gata în doar câtea minute

Odihna, esențială într-o o dietă

Nu este deloc dificil să urmezi un stil de viață sănătos, este de părere Carmen Brumă. Toată esența stă în a înțelege câteva principii de bază, pe care să le pui și în aplicare. Cumulați, toți acești factori conduc către silueta de vis atât de mult râvnită. 

„Pe scurt, trebuie să avem grijă ce mâncăm. Trebuie să avem grijă cum și cât ne mișcăm. Trebuie să avem grijă să dormim bine și suficient și să avem un soi de management al stresului. Să reușim să găsim o formulă în care stresul să nu ne afecteze atât de mult. Să gestionăm mult mai bine stresul. Cam astea ar fi palierele cele mai importante”, a dezvăluit Carmen Brumă în emisiunea Fresh by Unica.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă de înghețată de casă, fără zahăr. Este perfectă pentru persoanele aflate la dietă


„Degeaba ai grijă ce mănânci, dacă nu dormi suficient”

Așadar, rezultatele pot întârzia să apară, dacă nu te odihnești corespunzător pe parcursul nopții, susține Carmen Brumă, care spune că acesta e un factor esențial în orice dietă.

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât.

Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești. Pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a mai adăugat Carmen Brumă.

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de salată orientală, de dietă: „Foarte utilă pentru femeile de peste 40 de ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel