Cum se simte băiețelul lui Dorin Chiotea, după două zile la Terapie Intensivă

Data actualizării: | Data publicării:
Dorin Chiotea, facebook
Descriere foto: Dorin Chiotea, facebook

Familia jurnalistului Dorin Chioțea trece prin momente de coșmar. În urmă cu 2 zile, Victor, mezinul familiei, a suferit un accident grav.

În urmă cu două zile, Dorin Chioțea își striga disperarea pe rețelele de socializare. Jurnalistul a postat o imagine cu puternic impact emoțional, în care băiețelul lui de 4 ani și jumătate zăcea inert pe asfalt, într-o baltă de sânge, după ce o mașină a dat peste el. 26 de minute au așteptat Dorin și Carmen Chioțea să vină o salvare. 


Din fericire, cel mic este acum în afara oricărui pericol. Se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală, unde medicii fac tot posibilul ca acesta să se recupereze rapid. 

Soția jurnalistului transmite mulțumiri tuturor celor care au trimis un gând bun în acele momente critice și speră ca micuțul să treacă repede peste chinurile recuperării. 

 


„Prietenii sunt acolo întotdeauna când ai nevoie de ei (precum Winnie și Iepurica în foto).
De mai bine de 24 de ore suntem într-o altă dimensiune, pe care n-aș fi crezut vreodată că o vom parcurge, declanșată de un moment fatal. M-am spart în mii de bucăți când l-am văzut inert, și m-am adunat înapoi când i-am auzit țipatul, dar am reajuns în disperare așteptând ambulanța. În acele minute nesfârșite am cunoscut omenia în doi vecini din cartier cu care nu vorbisem vreodată, Cristian și medic pediatru Ioana, care au compensat cu rațiunea și empatia lor. Ne-am agățat de Dumnezeu și L-am căutat în medici, în rugăciuni, în post...Am chemat îngeri văzuți și nevăzuți...Suntem oameni- atât de fragili, și totuși, atât de puternici. 
Vă MULȚUMIM, prieteni știuți și neștiuți, pentru toate gândurile și rugăciunile voastre de susținere! Ne dau putere și încredere.
Acum înțeleg de ce am ales numele Victor pentru mezinul nostru, el este un luptător, este stabil, la ATI, fară leziuni neurologice, comunică cu medicii și cu noi, și chiar daca ne așteaptă o perioadă mai dificila, mă uit la suferință celorlalți, pe care medicii o gestionează eroic, și îmi dau seama că "o lupta-i viață, deci, te lupta cu dragoste de ea, cu dor!", a transmis pe Facebook Carmen Chioțea. 

 

 

 

 

Citește și: Dorin Chiotea, noapte de coșmar: ”Mi-am văzut fiul de 4 ani și jumătate întins pe caldaram”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel