Dorin Chiotea, noapte de coșmar: ”Mi-am văzut fiul de 4 ani și jumătate întins pe caldaram”

Data publicării:
Dorin Chiotea, facebook
Descriere foto: Dorin Chiotea, facebook

Jurnalistul Dorin Chiotea trece prin momente extrem de dificile, după ce fiul acestuia a fost lovit de o mașină și se află în stare gravă.

Dorin Chiotea trece prin cele mai grele momente din viața lui, după ce fiul său a fost rănit grav într-un accident de circulație. Acesta a postat marți seara un mesaj disperat pe rețelele de socializare, în care anunța tragicul accident și se declara revoltat de întârzierea Ambulanței la locul accidentului. Ulterior, acesta și-a ținut la curent apropiații cu starea de sănătate a micuțului. Dorin Chiotea a informat că fiul său Victor se află la Terapie Intensivă: ”În cea mai grea noapte din viata mea vreau să mulțumesc medicilor pentru lupta lor. Mi-am văzut fiul de 4 ani si jumătate întins pe caldarâm, în frigul acestei toamne târzii, după ce Carmen urla din toate celulele ei ca ne moare copilul lovit de o mașina. În primele doua minute Victor nu a mișcat, nu a spus nimic. Inert ca o cârpă era. Apoi a început să plângă horcăind, cu sângele șiroind. I-am văzut fruntea crăpată, piciorul stâng răsucit, genunchiul drept tăiat. Aveam senzația că se scurge viața din el și tot ce puteam să fac era să-l păstrez nemișcat. Aşa am făcut cunoștința cu oroarea neputinței. Au trecut 26 de minute până când a sosit ambulanta SMURD. În timpul acesta – când cred ca am devenit mai bătrân cu 26 de ani – am găsit ceva luciditate sa postez pe Facebook o poza poate oribila, dar despre care am gândit ca poate face minuni, poate grăbi lucrurile. Și, oricât de paradoxal ar părea, le-a grăbit pt că sute de colegi si de prieteni s-au mobilizat, au sunat la toate cunoștințele posibile.”

Dorin Chiotea a ținut să le mulțumească, în special, cadrelor medicale, care au acționat cu promptitudine: ”Nu voi avea niciodată cuvinte și sentimente sa le mulțumesc îndeajuns. Iar din neant, în acea singurătate teribila, a apărut lângă mine venind de nicăieri doctorița Ioana Nicolau, pediatru la Spitalul Grigore Alexandrescu. Nu am văzut-o în viata mea. Probabil Dumnezeu a trimis-o, pentru ca a oprit cu ajutorul Politiei (care in 3 minute a blocat străzile, o reacție colosala!) mașini sa ceara trusele medicale de prim ajutor. 26 de minute înseamnă timpul pentru care un om cu relații, o persoana publica, cu studii medicale și cu pilele directe și indirecte la care un cetățean obișnuit nici nu visează, îl poate obține în nordul capitalei României pentru fiul său în aceasta pandemie nenorocită. Sunt mii de orașe si de comune unde aceasta infinitate e mult mai vasta. E dramatic, putea fi tragic, este enorm de lent, dar asta e ce oferă sistemul medical acum. Nu sunt mașini, nu sunt medici, CoViD19 ocupa tot timpul si toate energiile.”

Jurnalistul a făcut și un apel la cei cunoscuți să se roage pentru fiul lui: ”Victor Mihai este un băiețel puternic. A fost stabilizat de medicii pregătiți la secundă să îl aștepte la spital, e la terapie intensivă. Nu îi va fi ușor în următoarele zile și săptămâni. Vă rog să vă rugați pentru el. Doamne-ajută!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel