Care este numele lui Florin Dumitrescu din buletin. Colegii săi au rămas uimiți, când au aflat

Data publicării:
Sursa foto: Florin Dumitrescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Florin Dumitrescu, instagram

Florin Dumitrescu mai are încă un prenume, pe care foarte puțină lume îl știe.

Florin Dumitrescu este de ani buni pe micile ecrane, acolo unde este la cârma unui show culinar, alături de colegii și prietenii săi Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Totuși, chiar dacă cei trei își petrec ore în șir împreună, întrucât uneori filmările încep la prima oră a dimineții și se sfârșesc seara, aceștia nu se cunosc perfect. Florin Dumitrescu le-a demonstrat colegilor săi acest lucru, când i-a întrebat dacă ei știu care mai este prenumele său din buletin, în afară de cel pe care toată lumea îl cunoaște deja și care l-a consacrat în acest domeniu.

Potrivit impact, celebrul chef bucătar mai este strigat de către apropiați și „Ionuț”, lucru pe care nu îl știa nimeni însă. 

Te-ar putea interesa și: Ce studii are Sorin Bontea. Celebrul chef recunoaște că nu a fost foarte bun la școală

Boala cu care se confruntă Florin Dumitrescu

Chiar dacă și-a început călătoria în lumea culinară de la o vârstă destul de fragedă, Florin Dumitrescu s-a confruntat cu un diagnostic destul de dur, încă din adolescență. Acesta avea să afle pe atunci faptul că se confruntă cu gastrita, iar după ce a reușit, în sfârșit, să guste mâncarea și chiar să o savureze în detaliu, problemele cu greutatea nu l-au mai ocolit. 

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

VEZI și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

„Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”

Asta nu e singura problemă a lui Florin Dumitrescu, după cum povestea chiar el recent. Înainte să-și descopere pasiunea pentru bucătărie, acesta a fost extrem de fascinat de sport, pe care l-a și practicat ceva timp. Nici de aici nu a rămas însă fără urmări, întrucât problemele cu genunchii l-au acaparat de atunci, lucru ce persistă și în ziua de astăzi.

„Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”, a continuat el.

Citește și: Florin Dumitrescu, motivul pentru care NU este bine să mănânci ciorbă la restaurant. Avertismentul bucătarului chef: „E îngrozitor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel