Care este motivul pentru care Dinu Maxer nu vrea ca Magdalena Chihaia să-i ia numele după căsătorie: „Ar fi o greșeală!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Dinu Maxer/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Dinu Maxer/Instagram

Zilele trecute a fost sărbătoare mare, după ce Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită, Magdalene Chihaia. Chiar dacă cei doi trăiesc o poveste demnă de basm, cei doi au făcut mărturisiri controversate. Dinu se pare că nu ar vrea ca iubita lui să îi preia numele după căsătorie. Iată care este adevăratul motiv!

După divorțul de fosta soție, Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Magdalena Chihaia. Deși cântărețul a cerut-o recent în căsătorie, Dinu nu dorește ca iubita lui să-i preia numele de familie. El consideră că ar fi o „greșeală" din partea actriței să facă acest lucru și a explicat motivele din spatele acestei decizii.

De ce nu vrea Dinu ca Magdalena să-i ia numele de familie

Dinu a menționat că numele de familie este strâns legat de identitatea fiecărei persoane și că Magdalena ar trebui să își păstreze propriul nume pentru a-și menține individualitatea. El subliniază importanța respectării identității personale și consideră că un nume poate avea un impact semnificativ asupra percepției de sine și a carierei sale profesionale.

În plus, Dinu își dorește ca relația lor să fie construită pe respect reciproc și egalitate, fără ca unul dintre ei să renunțe la aspecte esențiale ale propriei identități. 

„Magda nu are de ce să preia niciun nume de familie, pentru că ea are deja un nume celebru. Ca și actriță, în zona comercială, este un nume, eu o văzusem înainte să o cunosc fizic. Faptul că noi ne-am cunoscut la o petrecere a fost o întâmplare, a fost mâna destinului.

Părerea mea e că ar fi o greșeală să-și schimbe numele. Depind foarte mulți factori (n.r. dacă mai face nuntă), eu cântăresc foarte mult, nu e vorba de sentimente, ci de celelalte rațiuni care decid. O calculez foarte bine și e vorba și de plăcerea momentului, nu vreau să-i proiectez viața.” a spus artistul, în cadrul unei emisiunii „Bărbați VS Femei”.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Cum arată inelul de logodnă / Video

Magdalena Chihaia nu vrea să fie confundată cu Deea Maxer

La fel ca Dinu Maxer, și Magdalena, viitoarea lui soție, a mărturisit că principalul  motiv pentru care nu ar vrea să-i ia numele artistului, ar fi că nu își dorește să fie asociată cu Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu.

„Nu aș vrea să mă cheme Maxer, pentru că aș fi confundată cu Deea. I-am zis și lui Dinu, prefer să rămân Chihaia. Fiecare e pe treaba ei. Plus că sunt actriță, Magdalena Chihaia deja e un nume. Pe Deea am cunoscut-o anul trecut, ne-am întâlnit de două ori, e ok.

Nu suntem prietene, ne spunem doar 'Bună, ce faci?', atât. Vorbim cuviincios, politicos și cam atât, e limita aia de respect. Eu o respect că e mama copiilor lui Dinu și, probabil, și ea pe mine că sunt iubita lui Dinu. Eu țin foarte tare la copii, iar Andreas pentru mine este mai mult decât cel mai bun prieten.”, a povestit Magdalena Chihaia.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer nu vrea să o mai vadă pe fosta soție, după divorț: „Nu este necesar să ne întâlnim”. Artistul și Deea locuiesc în același bloc



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel