Care este culoarea anului 2023. Adina Buzatu: „Veselă, frumoasă, vibrantă, între cald și rece, potrivită în multe contexte”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Instagram

Adina Buzatu a vorbit despre trendurile noului an. 

Adina Buzatu își dorește să-și țină întotdeauna fanii la curent cu cele mai noi tendințe, în materie de fashion. Acum, la început de an, celebra creatoare de modă a dezvăluit care este culoarea anului 2023. Este vorba despre „viva-magenta”, care va da cu siguranță o nuanță pozitivă noului an. 

„Culoare anului 2023 este viva-magenta, o culoare neconvențională, pentru o perioadă neconvențională. Asta spun specialiștii, ce vă apun eu este că e o culoare veselă, frumoasă, vibrantă, între cald și rece, potrivită în multe contexte, și pentru bărbați, și pentru femei. Asortați-o în ținutele elegante, vorbim de pantalonul negru, cămașa albă, papionul impecabil negru și viva-magenta sacoul revere elegante, din mătase naturală, iar dacă vorbim de casual pui jeanși  și o cămașă sau un tricou sau doar un accesoriu. Nu arunca toată garderoba, pentru că se poartă o mulțime de alte culori, dar adaugă măcar un touch de viva magenta.”, a dezvăluit Adina Buzatu, pe rețelele de socializare.”, a declarat Adina Buzatu, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Cum să te îmbraci la modă, cu puțini bani. Adina Buzatu: „Păstrezi banii rămași, din ei plătești curentul electric”

 

Cum se alege culoarea anului

Și, pentru că unul dintre fani a fost curios să afle cum se alege culoarea anului în curs, Adina Buzatu a decis să-i răspundă la această curiozitate. Vedeta spune că în acest proces este foarte multă documentare, făcută atent de către o echipă de specialiști. 

„Nu se trage la sorți culoarea anului. Uită-te, citește despre sistemul în care specialiștii de la Institutul Pantone desemnează culorile anului respectiv. Nu am dat eu denumirea acestei culori, ci specialiștii. Sunt sute de nuanțe. Acesta este de fapt un roșu vibrant, puternic cu nuanțe către violet, dar s-a dat acest nume care o identifică exact, viva magenta.”, a mai dezvăluit ea. 

Citește și: Adina Buzatu, MOTIVUL pentru care nu mai îmbracă femei: Puțină lume știe

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adina Buzatu (@adinabuzatu)

Cu ce asortăm geaca de piele

În altă intervenție pe care a avut-o pe rețelele de socializare recent, Adina Buzatu a dezvăluit cum putem asorta geaca de piele. Creatoarea de modă spune că această piesă vestimentară este extrem de versatilă, astfel încât poate fi integrată în foarte multe ținute, atât la femei, cât și la bărbați.

„Geaca de piele este cea mai versatilă și cea mai ușor piesă vestimentară de purtat din garderobă și, mai mult decât atât, merge all seasons, dacă o purtați cu maletă și atunci o pui iarna, iar deasupra poți să pui o eșarfă din aceea mare, care ține cald, sau chiar cu un pulover cu aspect handmade sau chiar o pufoaică, o geacă din fâș și își ține cald. Poți să o porți și seara, cu o cămașă, cu papion, pantalon negru, pantofi eleganți, asta, bineînțeles, pentru un bărbat cu multă atitudine. Poți să o mai porți și cu un tricou. Doamnelor, puteți să o purtați și cu rochii. Dar domnii o pot purta în 100 de situații și ține o viață, o geacă de piele nu se strică niciodată, dacă e dintr-o piele bună. Mai mult, alege o culoare care să îți vină bine, în cazul gecii de piele negrul e cea mai bună variantă, dar apoi vine maroul, bej sau gri.”, a spus Adina Buzatu, pe contul personal de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel