Alina Sorescu, PEDEPSITĂ de Alexandru Ciucu. Ce i-a interzis designerul și ce AVERE au de împărțit

Data publicării:
Foto: Instagram Alina Sorescu
Descriere foto: Foto: Instagram Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec prin divorț cu scântei. Ce i-a interzis designerul și ce avere au de împărțit cei doi.

Anunțul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie, a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât în spate există un adevărat scandal.

După o lungă perioadă în care s-a zvonit ba că au divorțat, ba că divorțează și după ce au negat de nenumărate ori aceste informații, Alina Sorescu a făcut anunțul oficial într-o seară.

"Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am tinut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divoț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță prezidințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare", a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, artista a reușit să-l învingă pe Alexandru Ciucu în instantă și le-a luat pe cele două fete la ea.

"Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere – a declarat Alina Sorescu, în urmă cu doar câteva minute", a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare. 

Alina Sorescu, pedepsită de Alexandru Ciucu. Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

 

Potrivit Antena Stars, Alexandru Ciucu i-a interzis Alinei Sorescu să le implice pe cele două fiice în proiectele sale, inclusiv la școala de muzică pe care artista o deține, dar și să apară cu ele în mod public. 

Ei bine, în ceea ce privește averea pe care o au de împărțit, aceasta este considerabilă, de ordinul milioanelor de lei. 

Pe lângă casa din Pipera, care valorează 500.000 de euro, cei doi au obținut de-a lungul timpului sume fabuloase din firmele pe care le dețin. Este vorba despre 3 firme ale designerului și una a cântăreței, potrivit Antena Stars, care a completat că, la un calcul simplu, pe lângă locuința din Pipera pe care o dețin din anul 2017, aceștia mai au de împărțit suma de 830.000 lei.

În prezent, Alina Sorescu și cele două fiice ale sale locuiesc într-un apartament cu patru camere, într-o zonă de lux a Capitalei, dar se pare că Alexandru Ciucu nu este mulțumit și a făcut apel în instanță pentru a-și lua fetele înapoi.

 

Alina Sorescu, prima apariție la TV, după anunțul divorțului

 

"Chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe, pentru că sunt un om activ, care are proiecte, am trupa mea și sunt preocupată de podcasturi, emisiuni. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Eu mă îmbrăcam colorat de ceva timp și nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. Îmi place să cred că orice ar fi voi fi acolo prezentă în fața oamenilor în toate momentele, bune sau rele, așa e viața. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste cu înțelepciune", a spus Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel