Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Rona Hartner, înainte să moară. Sora artistei a fost lângă ea până în ultimul moment

Data publicării:

Rinda Hartner a dezvăluit care a fost ultimul gest pe care sora sa l-a făcut înainte să-și dea ultima suflare. 

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos, care i-a măcinat întreg organismul. Regretata artistă a sperat până în ultima clipă că va face față acestei boli crunte, însă organismul Ronei Hartner a cedat. 

Care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Rona Hartner, înainte să moară

Invitată în cadrul unui podcast, sora regretatei artiste a povestit că, în ziua în care și-a dat ultima suflare, Rona Hartner era liniștită și zâmbea. Rinda Hartner recunoaște că sora ei nu și-a dorit ca viața ei să se termine atât de repede, mai ales că voia să își vadă fata mireasă și la casa ei. Cu toate astea, regretata artistă era împăcată cu gândul că se va duce prematur. 

„Era liniștită de la medicamente, dar cum s-a crăpat de ziuă, au început păsările să cânte pe-afară, și am văzut cum, deodată, s-a luminat și zâmbea. I-am zis: «Visezi? Ce visezi?». Și, după aceea, m-am uitat mai bine la ea și i-am zis că vede pe cineva.I-am zis «Drum bun, Ronel, o să ne mai vedem când mi-o veni și mie timpul». Și știu că a plecat cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă a plecat prematur, că nu voia încă să plece, voia să se ocupe de fata ei, s-o vadă, să ajungă la majorat, să joace la nunta ei. Dar așa a fost să fie. Și Rona era împăcată cu asta.

Mi-a zis din vară, când am fost la ea, cât tocmai primise diagnosticul. Mi-a zis «Rinda, mă îmbraci în alb, mă îmbraci mireasă, pentru că eu o să mă mărit cu Dumnezeu». Și i-am spus bine, să îmi spună ce haine. Ne uitam prin haine. Îmi arăta ea.”, a mărturisit Rinda Hartner în cadrul unui podcast.

„Făcea pauza la 3 pași, de durere, dar mergea la biserică și se ruga”

Sora Ronei Hartner a povestit că sora ei se confrunta cu dureri insuportabile, dar cu toate astea mergea la biserică, acolo unde se ruga. 

„Și m-am bucurat că am putut să fiu, astă-vară, cu ea cum era pe timpuri. Am dormit în același pat, am făcut concursuri, dar o vedeam că nu e bine, că se duce. Și ea, totuși, păstra dreaptă. A ajuns și fratele meu în Franța, eram toți trei. Chiar dacă nu avea putere, avea dureri înfiorătoare. Tot aștepta rezultatul să vadă ce celule sunt. Zicea duminica să mergem la biserică. (…) Avea suflet și minte de artist. Făcea pauza la 3 pași, de durere. Dar mergea la biserică și se ruga.

Mă durea sufletul să văd cum suferă. Îmi zicea că și-a luat putere în biserică. A fost nemaipomenit că a crezut atâta în Dumnezeu și avea încredere completă în El. Și mi-a scris în martie anul trecut, chiar înainte de ziua ei, mi-a scris un text lung cu ce înseamnă «Facă-se voia Ta, Doamne». Ea avea o legătură puternică cu Dumnezeu”, a mai spus sora Ronei Hartner pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, amenințată de tatăl său, după moartea actriței. Bărbatul își dorește custodia adolescentei: „Fetei i-a fost frică”

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre artistă: „Mi-a părut rău că avea stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut”

Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel