Medicul care a operat-o pe Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre artistă: „Mi-a părut rău că avea stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut”

Data publicării:

Medicul care a avut grijă de Rona Hartner a făcut confesiuni dureroase despre artistă. 

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos, care i-a măcinat întreg organismul. Regretata artistă a sperat până în ultima clipă că va face față acestei boli crunte, Din nefericire, organismul Ronei Hartner a cedat. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. 

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre artistă

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner și care a supravegheat-o în toată această perioadă a făcut confesiuni dureroase despre artistă. Acesta susține că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva pe Rona Hartner, însă stadiul la care ajunsese boala îi dădea tot mai puține șanse de supraviețuire. 

 „Stadiile acestea avansate și, în special, tumorile pulmonare, cerebrale în stadiul în care ea a fost nu se pot trata niciunde”, a explicat, recent, prof. dr. Mircea Beuran, în cadrul unei emisiuni. 

Medicul Mircea Beuran susține că există anumite tipuri de cancer, unde rata de supraviețuire este mult mai mare. 

„La ora actuală văd că există o căutare a modului în care să se explice și să se facă o prevenție, să se poată face un screening, să existe un registru în care sunt toți bolnavii de cancer, ținuți într-o evidență, pentru că vreau să spun că s-au făcut progrese, progrese chiar importante pentru anumite tipuri de cancer, în care rata de supraviețuire a crescut. Calitatea vieții chiar a unui canceros este mai bună decât acum 10-15 ani, iar rezultatele acestea încurajează”, a spus medicul care a operat-o pe Rona Hartner.

Medicul Mircea Beuran: „Ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța”

Medicul a mărturisit că a făcut tot posibilul să o salveze pe Rona Hartner. totodată, acesta a precizat că regretata artistă și-a dorit să facă tratamentul oncologic în Franța, chiar dacă avea încredere în medicii din România. 

 „Noi am fost vecini. În copilăria ei ne-am întâlnit de câteva ori și apoi a fost bucuria de a ne revedea la spital.

Mi-a părut rău că avea stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut, iar ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța. Avea încredere în chirurgul din România, dar voia tratamentul să-l facă în Franța”, a povestit dr. Mircea Beuran.

Citește și: Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel