Care ar fi fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția și fiica regretatului artist explică: complicațiile post-COVID și o infecție nosocomială

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Brândușa Simion, soția regretatului artist, împreună cu Ana Maria, fiica acestuia, au făcut o serie de declarații, marți, în legătură cu posibila cauză a decesului lui Victor Socaciu. Cele două femei afirmă că acesta ar fi decedat în urma unei infecții nosocomiale, după ce se internase pentru un drenaj la plâmâni, post-COVID.

Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 decembrie, după o lună de spitalizare. Potrivit Antena 3, cântărețul de folk ar fi avut lichid la plămâni și ar fi început să facă drenaj cu câteva zile înainte de deces.

Artistul avea probleme la plămâni în urma infeției Covid. 

Marți, fiica și soția acestuia au făcut o serie de declarații despre ultimele zile din viața marelui artist și despre posibila cauză a decesului. 

"Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile", a precizat soția artistului, potrivit Antena 3.

"A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București", a mai povestit aceasta.

Pe de altă parte, Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, spune o infecție nosocomială i-ar fi adus sfârșitul tatălui ei, după ce se internase pentru un drenaj la plâmâni, post-COVID, dar că nu poate da vină pentru moartea tatălui ei pe spital sau medici și că toată lumea este conștientă că în spitalele românești există bacterii nosocomiale, arată Antena 3.

Victor Socaciu și-ar fi presimțit moartea. Care a fost ultima dorință a regretatului artist: „Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut”

 

Victor Socaciu a trecut prin mai multe probleme de sănătate


În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost internat de urgență în spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Trei săptămâni a stat internat în spital la acea vreme.

 

În 2009, artistul a suferit un transplant de rinichi

 

Cântărețul suferea de 10 ani de insuficiență renală cronică, din cauza problemelor diabetice și a urmat, fără succes, un tratament cu dializă.
Medicii de la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca au decis să-i efectueze transplant de rinichi, astfel că a primit organele de la o fetiță de 10 ani aflată în moarte clinică.

A murit Victor Socaciu. Care este povestea celui mai celebru imn al Rapidului. Mesajul giuleștenilor

 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost depus la Sala Palatului

 

Anunțul a fost făcut de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mare a lui Victor Socaciu. Mâine, sicriul va fi depus la Palatul Parlamentului.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați astăzi între orele 10:00 - 21:00 în foaierul Sălii Palatului, iar mâine între orele 12:00 - 14:00 la Palatul Parlamentului, întrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății. Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde, a scris fiica lui Victor Socaciu pe rețelele de socializare.

Ce pensie avea Victor Socaciu. Artistul s-a stins din viață la 68 de ani: "Atât mi-a dat statul după cei 50 de ani în care am activat ca artist"

 

Brândușa Simion, soția regretatului artist  l-a ținut de mână când s-a stins din viață

 

Regretatul artist a avut parte de o viață tumultoasă. După ce a trecut prin mai multe divorțuri, Victor Socaciu și-a găsit liniștea în brațele Brândușei Simion. La început, aceasta i-a fost impresară, iar ulterior au devenit un cuplu. Brândușa i-a fost alături necondiționat și nu s-a dezlipit nicio secundă de artist. Mai mult de atât, femeia l-a ținut de mână în momentul în care și-a dat ultima suflare.

Acum, Brândușa Simion este devastată de durere și refuză să creadă că a rămas fără omul pe care l-a iubit enorm de mult. 

"N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa", a scris soția artistului pe rețelele de scializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel