Victor Socaciu și-ar fi presimțit moartea. Care a fost ultima dorință a regretatului artist: „Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut”

Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Victor Socaciu s-a stins din viață, astăzi, la vârsta de 68 de ani. Care a fost cel mai mare regret al artistului?

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani și a lăsat în urmă multă durere. Regretatul artist avea mari probleme de sănătate, iar medicii nu l-au mai putut salva. Acesta se afla internat în spital. 


Victor Socaciu a stat mai mult prin spitale în ultimul an, atât din cauza unor probleme renale, cât și din cauza infecției cu virusul COVID-19. Regretatul artist și-ar fi presimțit moartea și a avut o ultimă dorință. Potrivit WOWbiz.ro, o persoană apropiată familiei a declarat că Victor Socaciu și-ar fi dorit să își vadă toți trei copii laolată înainte de a se stinge din viață. 


”Cred că Victor a presimțit ceea ce urma să se întâmple. Chiar dacă toată viața a fost un luptător iar visul lui era să fie din nou, încă o dată pe scenă, Victor a murit cu dorința de a-și vedea încă o dată copiii, toți, strânși laolaltă.


Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut în toți acești ani. Din păcate, starea lui s-a agravat, a intrat în comă și nu a mai putut comunica în nici un fel”, a declarat o persoană apropiată familie pentru WOWbiz.ro.


Potrivit aceleiași surse, Victor Socaciu nu mai vorbea de ani buni cu fiul lui, după ce în spațiul public au apărut informații despre infidelitățile regretatului artist. Victoraș ar fi fost profund afectat de divorțul părinților dar și de relația tatălui său cu impresara. 


”Victoraș a fost marcat de divorțul părinților lui. Când au început acele discuții legate de infidelitățile tatălui său, era suficient de mare încât să poată înțelege despre ce este vorba. Cea mai mare lovitură pentru el a fost atunci când tatăl lui are o relație cu impresara. Au mai fost și toate acele procese pentru pensia alimentară. Din câte știu eu, nu mai vorbeau de ani buni, spre regretul lui Victor”, a mai dezvăluit aceeași sursă. 

 

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori și are trei copii

 

Regretatul artist a fost căsătorit de patru ori și are trei copii. Victor Socaciu a mers prima oară la altar cu Doina, prima lui soție, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. Cei doi au divorțat după 12 ani. 


Căsnicia cu Marina Almășan a durat 16 ani, iar relația lor s-ar fi înfiripat înainte să divorțeze de foștii parteneri. Cei doi au ajuns în fața altarului în anul 1996, în același an în care prezentatoarea TV a divorțat de fostul partener. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 


Victor Socaciu s-a stins din viață, iar vestea cea tragică a îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist a lăsat lumii o avere cultură fără de preț și 3 moștenitori de care a fost mereu foarte mândru. 


Din prima lui căsnicie cu Doina, s-a născut fiica cea mare a artistului, Iulia în vârstă de 40 de ani. Alessia Ana-Maria (33 de ani) este fata cea mică a lui Victor Socaciu. Victoraș, în vârstă de 23 de ani, este singurul fiu al regretatului artist. Tânărul s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel