Kylie Minogue, acuzată de practici sataniste. Noul album al artistei a creat o adevărată isterie pe rețelele de sozializare

Data publicării:
Sursa foto: Instagram/ kylieminogue
Descriere foto: Sursa foto: Instagram/ kylieminogue

Kylie Minogue a fost luată în vizor de conspiraționiști pe rețelele de socializare. Ce acuzații îi aduc aceștia. 

Kylie Minogue este una dintre celebrele artiste care au oferit o sumedenie de hituri la nivel internațional. Artista, decorată cu Ordinul Imperiului Britanic și Ordinul Australiei este pe prima pagină a presei tabloide după ce fanii au făcut câteva speculații cu privire la conținutul din melodiile sale. Mai nou, artista este acuzată că ar face parte din cercul Illuminati, acolo unde se spune că sunt numeroși  oameni celebri pe care îi știe toată lumea, dar care duc o viață dublă în spatele acestor organizații care sunt continuu în atenția adepților teoriilor conspiraționiste.

Un alt subiect ar fi: Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Cântăreața, acuzată că a a revenit pe scenă cu ajutorul Diavolului

Conspiraționiștii susțin că artista ar trebui să-I mulțumească Diavolului pentru această reîntoarcere, deși cântăreața, numită și Prințesa australiană a muzicii pop.

Poate te interesează și: Ea este cea mai bogată actriță din lume. A făcut singură averea, prin forțele proprii

Noua melodie a artistei Padam-Padam, dar și cel de-al 16-lea album pe care îl lansează, i-a făcut pe conspiraționiști să sară în aer. Astfel, pe album este artista ținând un diamant în dreptul ochiului, iar pentru cei care caută adevărurile din întuneric este un adevărat sacrilegiu.

Toriile conspiraționiștilor

Unul dintre internauții care o urmăresc pe vedetă a comentat în felul următor:

"Mi-a plăcut Kylie Minogue. Am găsit scuze pentru ea. Dar ultimul ei album este simbolismul Illuminati în față, de la coperta cu un singur ochi până la dansul diavolesc  în roșu pe rămășițele civilizației occidentale în videoclipul Padam Padam. Privind în urmă, a fost acolo de la început, pe 'I Should Be So Lucky'., a spus unul dintre internauți.

Poate vrei să vezi și despre: Regele Charles al III-lea, prima vizită a unui monarh britanic în România: Întotdeauna m-am simţit acasă în România, "ţară de glorii, ţară de dor"

Un altul a adăugat:

"'Nu știu cine ți-a spus să pozezi așa, dar este un simbol al satanismului. Gestul mâinii reprezintă 666, iar acoperirea unui ochi este un gest satanic bine cunoscut".

 

În timp ce un al treilea a comentat: "Oh, Doamne! Deci illuminati are o nouă păpușă de jucărie, iar ea este o prințesă pop! Atenție, fani. Fiți amabili, bucurați-vă de muzica ei, dar nu vă lăsați conduși. Alegerea este libertatea voastră", conform unilad.com.

 

De asemenea, artista nu este prima care a fost acuzată de gesturi sataniste sau de apartenență la Illuminati. Beyoncé, Madonna, Rihanna, Kim Kardashian se numără printre alți artiști care sunt sau au fost sub lupa conspiraționiștilor.

 

Poate te interesează și: Încep filmările pentru „Cravata galbenă”. Ben Schnetzer va interpreta rolul celebrului dirijor român Sergiu Celibidache

Un alt subiect ar fi: Florin Piersic, moment paranormal cu sora decedată: „Nu exagerez cu nimic. În clipa următoare am văzut-o”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel