Anghel Damian, prima reacție despre relația cu Theo Rose: ”Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian a oferit prima reacție, după ce s-a aflat faptul că este într-o relație cu Theo Rose.

Anghel Damian a avut prima reacție, după ce s-a descoperit faptul că are o relație cu artista Theo Rose. Chiar dacă cei doi nu au avut în plan să scoată adevărul la iveală acum, anumite poze apărute în spațiul online i-au dat de gol, iar din această cauză, cântăreața a fost nevoită să confirme zvonurile. Regizorul vine și el acum cu primele declarații, spunând faptul că povestea de dragoste dintre el și Theo Rose este una cât se poate de asumată și că niciodată nu a fost vorba de infidelitate, în fosta relație a artistei cu Alex Leonte.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, na declarat Anghel Damian, potrivit cancan.

 

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, s-au despărțit. Artista este deja într-o nouă relație: ”Altcineva a apărut în viața mea”

 

Ce spunea Anghel Damian recent, cu privire la rolul pe care Theo Rose l-a obținut în ”Clanul”

Anghel Damian este regizorul celui mai fresh serial, care va apărea în curând pe PRO TV. ”Clanul” are în distribuția sa numeroși actori vechi, dar și mai mulți artiști tineri, precum Theo Rose. În urmă cu ceva timp, scenaristul spunea faptul că celebra artistă a obținut acest rol datorită calităților ei excepționale, având doar cuvinte de laudă la cea care acum îi este parteneră de viață. Nu se știe dacă cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, însă cei mai mulți bănuiesc faptul că de aici s-ar fi aprins flacăra iubirii.

"Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectivă publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei.", a declarat Anghel Damian, pentru ego.ro

 

Nea Marin, reacție tranșantă, după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său: „Trăim într-o lume nebună”

 

 

Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian

Chiar dacă artista nu ar fi vrut să facă publică acest detaliu acum, situația a obligat-o să recurgă la acest gest. Asemenea iubitului ei actual, Theo Rose susține faptul că nu a fost vorba despre înșelat, ci relația dintre ea și Alex Leonte nu mai funcționa de mult timp. De asemenea, artista susține că și-a înștiințat fostul partener de actuala poveste de dragoste.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. 

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 aug 2022, 16:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience