Alex Leonte, prima reacție după despărțirea de Theo Rose. Artista este într-o altă relație: „Nu mai există dragoste”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Leonte și Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alex Leonte și Theo Rose, instagram

Alex Leonte a făcut primele declarații după despărțirea de Theo Rose. Artista a confirmat deja noua relație.

Theo Rose a uimit pe toată lumea în această dimineață, venind cu vestea momentului. Artista și iubitul ei, Alex Leonte, și-au spus adio. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri în spațiul public conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, de data aceasta informația a fost confirmată chiar de celebra solistă pe contul ei personal de Instagram. Mai mult, vestea care a șocat pe toată lumea este că Theo Rose este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. 

Alex Leonte, prima reacție după despărțirea de Theo Rose

Ulterior, Alex Leonte a făcut primele declarații despre despărțirea de artistă. Nepotul lui Nea Marin a precizat că ruptura dintre el și Theo Rose s-a produs de mai mult timp și nu a fost vorba de vreo infidelitate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să-mi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să-mi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțekegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a scris Alex Leonte, pe pagina personală de Instagram.

Nea Marin, reacție tranșantă, după despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său

Nea Marin a avut prima reacție, după ce Theo Rose a anunțat public faptul că a încheiat relația de iubire cu nepotul acestuia, Alex Leonte. În acest sens, îndrăgitul om de televiziune spune că nu a auzit nimic despre acest lucru și că cei doi trăiau o poveste frumoasă de dragoste. Totuși, tot el a ținut să evidențieze faptul că ”trăim într-o lume nebună”, unde acest gen de despărțiri sunt la ordinea zilei.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Marin, potrivit impact.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas”

Mai mult, Nea Marin spune faptul că niciodată nu i-a auzit pe cei doi să vorbească despre o posibilă despărțire. În final, acesta pune totul pe lipsa experienței și pe faptul că cei doi sunt ambii prea tineri, astfel încât probabil că la vârsta aceasta planurile sunt altele decât întemeierea unei familii.

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!

Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel