Andreea Ibaka, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină: „Bebe este sănătos și măricel”

Data publicării:

Momente de mare bucurie în familia Andreei Ibacka, interpreta Monei din serialul Adela, de la Antena 1. Soția lui Cabral este însărcinată pentru a doua oară. 

Andreea Ibacka și Cabral și-au luat fanii prin surprindere de la primele ore ale dimineții. Cei doi sunt în culmea fericirii și asta pentru că urmează să devină părinți pentru a doua oară.

”Încă unul. Livrare: Toamna 2021”, a scris Cabral pe Instagram

 

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea. 


 Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)


Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela. Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar trăieşte o adevărată dramă – pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată.

 

 

Tipul ăsta cu care m-am măritat e uneori complet razna. Dar mă face să zbor, indiferent de turbulențele de pe traseu. Normal că pun familia pe primul loc. Cu gândul s-o protejez, s-o răsfăț, să-i dedic timp de calitate”, scria Andreea pe Instagram în urmă cu ceva timp. 

 

Povestea de dragoste dintre Cabral și Andreea a început prin 2007, când el era deja cunoscut telespectatorilor din producțiile postului Acasă TV, iar Andreea era o tânără studentă la Finanțe-Bănci și își făcea debutul ca actriță, după ce luase un casting pentru o nouă producție, ”Inimă de ţigan”. Fiind mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, inevitabilul s-a produs, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. 
Cabral venea în această relație după o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, mariaj în urma căruia a apărut și o fetiță. În 2011 și-au unit destinele și, în 2018, venea pe lume micuța Namiko.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel