Cabral, reacție neașteptată, după ce David Popovici a terminat pe locul 4 în finala de la 200 m liber: „N-a luat David Popovici aurul azi! Dezamăgire!”

Data publicării:

Cabral a vorbit despre finala probei de înot la 200 m liber din Japonia, la care a participat și David Popovici. 

David Popovici a fost prezent ieri, 25 iulie 2023 la Fukuoka, Japonia, acolo unde a avut loc Campionatul Mondial 2023 de nataţie, iar campionul de 18 ani a concurat în finala probei de 200 m liber. Chiar dacă începutul a fost unul extrem de promițător, întrucât David Popovici avea un avans considerabil în fața adversarilor săi, el fiind cel care a condus cursa o perioadă, ceilalți sportivi au recuperat rapid, astfel încât românul nostru a cucerit al patrulea loc al finalei, cu un timp de 1:44.90.

Chiar dacă și acest lucru reprezintă o mândrie pentru țara noastră, anumite persoane și-au exprimat dezamăgirea față de performanța pe care a avut-o David Popovici în Japonia, lucru care l-a înfuriat teribil pe Cabral. 

„N-a luat David Popovici aurul azi!
D E Z A M Ă G I R E !!!
#măinene, voi sunteți nebuni?!
Ce dezamăgire?! Omul ăsta tocmai a luat locul 4 mondial!
Voi, dezamăgiții ăștia vocali, nu ați reușit să fiți locul 4 nici la leapșa pe coco la voi la scara blocului...
În loc să-l aplaudați pe om pentru muncă, efort și rezultat... voi sunteți dezamăgiți?!
David, dacă citești asta... nu știu cât contează pentru tine, dar să știi că cel puțin un băiat din Berceni te-a aplaudat azi. Tare.”, a scris Cabral pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Dan Negru, fotografii realizate la mare, la 50 de ani distanță: „Mamaia nu e despre roabele de șampanie sau despre pițipoance”

Reacția pe care a avut-o Dan Negru, înainte să înceapă finala

Chiar înainte ca finala să aibă loc, Dan Negru a avut și el o reacție virală pe rețelele de socializare. Acesta și-a exprimat nemulțumirea produsă de faptul că nicio televiziune românească nu a fost responsabilă de transmiterea acestor imagini importante pentru țara noastră, deși aceasta a fost una dintre singurele competiții care ne-a mai purtat țara pe podiumurile din străinătate.

„Popovici e in finală la Mondialele de Natație, singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium. Televiziunea statului român a pierdut drepturile de difuzare in favoarea unui canal oarecare de streaming, online.
Finala de săptămâna trecută a lui Djokovic s-a văzut in Serbia la televiziunea de stat, RTS.
În România, finalele Simonei Halep nu s-au văzut la televiziunea de stat deși orgoliile naționale se văd cel mai bine în sport! Drepturile de difuzare ale Mondialului de Natație au costat vreo 20 mii de euro, scriu ziarele.
Miza nu e transmisia live ci distribuirea imaginilor de la Mondiale. Imagini pe care le vor prelua toți cu sigla celui care deține drepturile!”, a început să scrie Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de „civilizația” din România: „Oriunde în lumea, pe caniculă, am găsit apă gratis”

Dan Negru, atac subtil asupra Televiziunii Române

Mai mult, Dan Negru și-a încheiat postarea și printr-un atac subtil la adresa TVR-ului, neavând nicio reținere, după cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului. Buget există, spune celebrul om de televiziune, însă motivele din spatele acestui gest au fost cu totul altele.

„Imaginile cu David Popovici la Mondiale nu vor fi shareuite cu sigla televiziunii publice și nu pentru că televiziunea statului român nu ar fi avut ăia 20 mii de euro ca să cumpere dreptul de difuzare ci pentru că dă bine ca statul sa pară mereu pierzător. Noi trebuie să credem că avem un stat slab, perdant, umil. CFR, TVR, TAROM...totul trebuie să pară distrus. E simplu să faci asta: pui incompetenți in funcții !
Ei nici măcar nu-și vor da seama că de asta au fost aleși in acele funcții.
Ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie sa te ducă mintea. 
Cea mai întâlnită inscripție pe străzile din Belgradul lui Djokovic e "PRIVIȚI SPRE CER, NU SPRE PĂMÂNT "”, a încheiat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel