Busu anunță cum va fi vremea în weekend. Când se instalează ploile în țara noastră

Data publicării:
Busu, captură foto Youtube
Descriere foto: Busu, captură foto Youtube

Busu a dezvăluit la ce temperaturi trebuie să ne așteptăm zilele viitoare.

Prezent în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, Busu a anunțat cum va fi vremea în weekend și la ce grade trebuie să ne așteptăm să regăsim în termometre. Temperaturile au fost destul de schimbătoare în ultima perioadă, iar dacă acum câteva zile am experimentat primăvara în adevăratul sens al cuvântului, treptat, iarna și-a intrat din nou în drepturi.

Veștile sunt bune însă, întrucât Busu spune că temperaturile se vor ridica din nou, față de media perioadei în care ne aflăm.

„Vremea este superbă mâine, avem o zi absolut minunată, cu temperaturi în creștere. Avem de la 7 la 15 grade, față de 3, 4 grade azi, până la 11, câte s-au înregistrat. Avem o zi frumoasă, cu soare, fără probleme. Ziua de duminică ne aduce o creștere mai spectaculoasă de temperatură. Avem de la 10, la 18 grade, asta înseamnă că depășim mediile normale ale perioadei în unele locuri, până seara e mai bine, cer variabil, nu prea sunt precipitații.”, a dezvăluit Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea îl face praf pe Jorge: „Erai bun? La probe erai zero barat, te împiedicai, n-ai țintă, n-ai nimic”. Cum îi răspunde artistul

Cum va fi vremea duminică

Curând se vor instala și ploile în țara noastră, iar oamenii trebuie să-și pregătească umbrelele chiar de duminică noaptea, anunță Busu. Chiar dacă precipitații vor cădea mai semnificativ în vestul țării, nu sunt excluse nici celelalte regiuni.

„Seara (n.r. duminică seara) se adună norii de ploaie și în a doua parte a nopții încep ploi destul de serioase în jumătatea vestică a României. Sigur că ploile pot să vină și în alte zone izolat, dar acolo plouă cu precădere.”, a continuat Busu.

Citește și: Alimentul la care Raluka a renunțat complet: „Acesta e secretul principal al unei siluete ok”. Nu-l mai consumă din Asia Express

Cum va fi vremea luni și marți

Chiar dacă luni ploile continuă, temperaturile rămân destul de ridicate, astfel încât de marți ne vom putea bucura din nou de soare și de o căldură neobișnuită pentru luna martie.

„Ziua de luni ne aduce vreme cam urâtă în jumătatea nord-vestică, care ar fi sub ploi, dar ploile pot veni și în celelalte regiuni. Temperaturile tot pe la 10-18 grade, parcă și vântul bate cam nervos în vest, centru și sud, iar ziua de marți ne aduce mai mare căldură. Vor fi de la 1, la 18 grade, chiar 19, deci mult peste mediile normale ale perioadei. Nu mai sunt atât de multe ploi, dar cerul e variabil.”, a continuat acesta.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Oana Ciocan și Jador: „A doua zi s-a mutat la mine”. Artistul a cerut-o în căsătorie la Survivor All StarsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel