Busu, acuzat că a prezis greșit vremea. Prezentatorul a răbufnit în direct: „Eu ți-am zis asta? Haide că bați câmpii”

Data publicării:
Busu, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Busu, captură video Youtube/ La Măruță

Busu a avut parte de un moment neașteptat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Busu este invitat în fiecare vineri în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde dezvăluie cum va fi vremea pentru weekend, dar și pentru începutul săptămânii următoare. Totuși, de aceasta dată, el a avut parte de un moment total neașteptat, după ce prin legătură telefonică, în direct a intrat unul dintre telespectatorii fideli ai emisiunii. Așadar, extrem de nervos, bărbatul i-a reproșat prezentatorului meteo faptul că a spus eronat vremea în trecut, lucru care i-a stricat cel mai important eveniment din viață.

„Domnul Busu, eu am scris un mesaj și v-am întrebat care va fi vremea.”, i-a spus un telespectator al emisiunii La Măruță lui Busu.

„Eu niciodată nu mă hazardez să fac prognoza pentru o săptămână, eu zic doar pentru 4 zile atât. El zice că am zis de vineri pentru vinerea următoare.”, a răspuns Busu nervos.

„Eu v-am scris un mesaj, ca să aflu cum va fi vremea pe 15, pentru că mă însor, iar Busu mi-a răspuns că va fi soare și că nu va fi nicio problemă. Și ce crezi? Am avut nuntă în aer liber, a plouat torențial, Busule, torențial. Da, normal (n.r. că și-a făcut nunta după cum a zis Busu). Mai corect ar fi că am încercat să fac nunta.”, a continuat bărbatul. 

Citește și: Elvira Deatcu, replică neașteptată pentru Ioana Ginghină în direct: „Noi totuși ne știm de atâția ani, nu te superi pe mine...”

Busu și-a ieșit din pepeni

Bărbatul și-a continuat ideea prin care l-a contrazis pe Busu și i-a reproșat faptul că din eroarea sa a ajuns să aibă parte de un eveniment dezastruos. 

„Eu nu cred că am zis vineri pentru sâmbăta viitoare, eu nu cred că am zis așa ceva! Nu fac de astea! Nu fac.”, a continuat Busu.

„Eu am scris special mesaj, Măruță l-a citit, iar dumneata ai zis că în următorul weekend va fi foarte bine.”, a mai spus bărbatul.

„Eu nu fac chestia asta, nu zic pentru următorul weekend, nu zic niciodată.”, a adăugat Busu.

„Eu voiam să-l sun pe Busu să plătească darul, soacra mea nu m-a iertat nici până în ziua de astăzi.”, mai spune bărbatul.

Te-ar putea interesa și: Cum a slăbit Bursucu 30 de kilograme în doar câteva luni: „Dacă nu am ținut toate dietele din lume...”

Totul a fost doar o farsă

După minute în șir în care a fost contrazis de către bărbatul care a intrat în direct în emisiune cu el și Cătălin Măruță, cel din urmă i-a spus prezentatorului de meteo faptul că totul a fost o farsă pregătită de echipa de producție. 

„Eu nu am cum să zic, vreau să-mi dai înregistrarea.”, a spus Busu.

„Dacă omul mi-a zis că este vremea impecabilă..”, a continuat bărbatul prin telefon.

„Eu ți-am zis asta? Haide că bați câmpii, eu nu cred asta.”, s-a enervat prezentatorul de la Pro TV.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. A fost luată la rost de Teo Trandafir

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel