Cum a slăbit Bursucu 30 de kilograme în doar câteva luni: „Dacă nu am ținut toate dietele din lume...”

Data publicării:
Bursucu, captură video Youtube, Kanal D2
Descriere foto: Bursucu, captură video Youtube, Kanal D2

Bursucu a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea ideală.

Bursucu a trecut printr-o mare transformare anul trecut, reușind să atingă numărul de kilograme mult visat. Pentru ca acest lucru să fie posibil, acesta și-a dorit să apeleze la două proceduri medicale, care l-au ajutat să slăbească extrem de ușor într-un timp relativ scurt. Chiar dacă, inițial, acesta și-ar fi dorit să apeleze la operația de micșorare a stomacului, medicii nu i-au dat acordul pentru această intervenție, motiv pentru care salvarea sa a venit ulterior. 

„Da, mănânc orice. Practic, înainte de nuntă anul trecut am luat decizia. Dacă nu am ținut toate dietele din lume... A venit Anamaria Prodan la noi în emisiune și ne-a spus „luați niște legume, tocați într-un blender și mult pătrunjel”, beți sucul de 4 ori pe zi. Noi ce am zis? Dacă merge la ea.. și ne-am așezat în mijlocul redacției și am băut pătrunjelul ăla... și a fost ceva rău, noi am intrat apoi în emisia live. Așadar, pentru că am ținut toate dietele, mi-a dorit să-mi tai stomacul.”, a dezvăluit Bursucu în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. A fost luată la rost de Teo Trandafir

Procedura la care a apelat Bursucu

Bursucu a și explicat pe înțelesul tuturor cum a decurs mare parte din intervenție care a durat extrem de puțin și prin care nu a simțit absolut nimic.

„M-am dus la medic și mi-a zis că nu-s de operat, am stat ani, nu apărea nimic. Apoi, am găsit o nouă soluție. E vorba despre o pastilă, procedura durează 10 minute, fără anestezie, endoscopie, te pune pe un scaun, îți bagă acea capsulă pe gât, ai băut apă, s-a dus în stomac, te ridică în picioare, îți face radiografie. Apoi, se desface „balonul”, tu nu simți nimic, furtunul ți-l bagă acolo, îți face iar o radiografie să vadă dacă balonul s-a instalat și gata.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

În doar 3 luni a slăbit 20 de kilograme

Chiar dacă primele zile au fost ceva mai dificile, Bursucu spune că nu s-a simțit extrem de rău și că a trecut cu brio perioada imediată de duoă intervenție. De asemenea, acesta a dezvăluit și care a fost meniul său timp de o lună de zile. 

„Când ajungi acasă urmează două zile de puțin rău, dar la modul în care simți un corp străin în organismul tău și există niște crampe. După 2 zile, organismul se obișnuiește cu el. Vine o perioadă grea din punct de vedere alimentar. În prima săptămână trebuie să bei doar lichide neîndulcite, supa doar zeama, eu asta am făcut, dar nu-ți este foame absolut deloc. Energie ai, pentru că după o săptămână începi să mănânci pasat, după care îți pisezi cu furculița orice mănânci, iar în a patra săptămână mănânci normal, în cantități mici.

Eu am slăbit în primele 3 luni de zile 20 de kilograme. A doua intervenție am vrut să o fac pentru întreținere și pentru a pierde încă 10 kilograme. Balonul se elimină singur din organism, capătul de la capsulă se elimină tot singură.”, a continuat Bursucu. 

VEZI și: L-a înșelat sau nu Theo Rose pe Alex Leonte cu Anghel Damian? Artista a dat cărțile pe față: „Mi-a fost frică. Era de parcă merita orice”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel