Bursucu, dieta de vară cu care se menține în formă: „Am o siluetă de invidiat. Această talie de viespe”

Data publicării:
Bursucu, captură video YouTube
Descriere foto: Bursucu, captură video YouTube

Bursucu a dezvăluit cum se menține în formă, după ce și-a transformat total silueta. 

Bursucu a avut o perioadă în care ajunsese să cântărească 140 de kilograme. Prezentatorul TV a reușit să slăbească, atunci, câteva zeci de kilograme. Deși nu mai este adeptul dietelor, el spune că vara îi e cel mai ușor să aibă grijă de silueta sa. 

„Daa, am o siluetă de invidiat. Această talie de viespe. Am perioade și perioade. Am perioade când mai pun pe mine, perioade când dau jos. De obicei vara slăbesc pentru că îmi este mult mai ușor să țin câte o dietă. Dietă e mult spus pentru că eu nu țin dietă. Vara îmi este mai ușor să mănânc mai light și mai puțin. Nu am poftă de mâncare pe temperaturile astea”, a declarat acesta pentru EGO. 

Nu suportă frigul


„Fac și mai mult sport vara. Având în vedere că eu urăsc iarna din inimă, din suflet, cu toate că sunt născut iarna. Bine, sunt născut în „buza” primăverii, 27 februarie. Iarna nu prea fac sport, de ieșit la alergat nici atât. Plus acum dacă mă trezesc foarte devreme, mult mai devreme, de la 4 și jumătate, nici nu am poftă de mâncare dimineața. Așa că mănânc o sigură dată pe zi, atunci încerc să mănânc light și ajung să arăt și eu ca un om normal”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro.

Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme: „M-am îngrășat 60 de kilograme în șase luni. Nici nu am realizat”

 

Bursucu a vorbit despre lupta sa cu kilogramele în plus și despre momentul în care silueta sa s-a schimbat dramatic. 


Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, face senzație, la Kanal D, cu noua sa emisiune: "Dimineața cu noi". Prezentatorul TV a ieșit din proiectul „Teo Show”, pentru a porni o nouă aventură, alături de George Tănase și Viviana Sposub. 

Îndrăgitul prezentator TV și-a câștigat repede admirația publicului, dar tot la fel de repede, și niște kilograme în plus. Invitat  în emisiunea  „Duet cu Alexandra', Bursucu a povestit cum a ajuns să  se îngrașe 60 de kilograme în 6 luni. 

Se întâmpla chiar la începutul carierei sale în televiziune. Mai exact, o dată cu proiectul „Dansez pentru tine”, Bursucu a renunțat la competiții și la dans, pentru a se dedica coregrafiei. Deși activitatea sa fizică a scăzut dramatic, alimentația i-a rămas la fel, ceea ce a dus la o îngrășare rapidă, de la 78 de kilograme, la 140, în doar 6 luni. Mai mult, el spune că nici măcar nu realiza cât de tare i se schimbase silueta. 

 

„Eram la «Dansez pentru tine», când am intrat acolo aveam 78 de kilograme pentru că eram în activitate, eram dansator în activitate, doar că m-am lăsat de dans pentru că nu mai făceam față și de competiție, eram dansator în trupa lui Edi Stancu, după am devenit coregraf câteva sezoane mai târziu, când efectiv m-am lăsat cu totul și de dans, doar antrenam, dar regimul alimentar nu l-am schimbat. În momentul în care m-am apucat să fiu doar coregraf, în șase luni de zile m-am îngrășat 60 de kilograme, dar ce e miraculos este că eu niciodată nu mi-am dat seama că sunt atât de gras, dacă poți crede. Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”, a declarat Bursucu în emisiunea Alexandrei Ungureanu.


Cum a fost trecerea de la dans la televiziune

SPECTACOLA: De la coregrafie, la televiziune de divertisment. Cum a fost pasul acesta pentru tine?


Bursucu: Toată viața mi-am dorit să fac asta și am încercat să învăț în fiecare zi ceva în direcția asta. Chiar dacă eram doar telespectator, știam că în viață este bine să țintești sus și când ajungi acolo să încerci să îți faci treaba. Degeaba te urci în tren dacă vei coborâ la prima stație.

 

SPECTACOLA: Care era visul tău în copilărie?

Bursucu: Să ajung cântăreț sau prezentator după ce inițial mi-am dorit să fiu fotbalist. :)


SPECTACOLA: Ai câștigat multe competiții de dans și ai pus umărul la formarea unor artișți. Andreea Bălan este un exemplu de artist care, după ce a lucrat cu tine, în cadrul unei emisiunii, a introdus dansul în viața ei artistică. Cum ai reușit să-i inspiri această pasiune, astfel încât să o urmeze în continuare? Cum a fost să lucrezi cu ea? A fost un elev ascultător?

Bursucu: Nu am inspirat-o eu. Fiecare om are un talent pe care și-l descoperă.

Andreea Bălan este foarte talentată și văzând acest lucru, a profitat de acest lucru. I s-au deschis oportunitățile dansului în acea emisiune TV, eu eram un simplu coregraf. Ea a muncit, a învățat, și-a dat seama că poate face asta și a făcut-o la un nivel foarte bun. A fost un elev foarte ascultător. Chiar nu am ce să reproșez niciuneia dintre vedetele cu care am lucrat din acest punct de vedere.

 

SPECTACOLA: Ai făcut performanță atât în dans, cât și în televiziune. Care activitate îți e mai dragă?

Bursucu: Ambele îmi sunt la fel de dragi, însă sunt două lucruri total diferite.

Că dansator ai un anumit mod de viață, alt anturaj. Să fii om de televiziune mi se pare mult mai greu, mult mai complicat. Ești tot timpul în centrul atenției. Că dansator îți faci treaba pe scenă și pleci acasă. Că prezentator TV depinzi de cifre și dacă oamenii nu se uită la ține carieră ta se încheie.

 

SPECTACOLA: Publicul te știe după porecla „Bursucu", însă puțini știu povestea din spatele acestui nume. Cum ai ajuns să fii strigat așa? Îți place această porecla?

Bursucu: Cred că toată lumea știe cum am căpătat această porecla. S-a întâmplat în cadrul emisiunii "Dansez pentru ține", mi-a fost pusă de Petre Năstase, regizorul emisiunii la acel moment. Eram 16 dansatori în corpul de balet și nu avea cum  să ne rețină după nume și ne-a dat fiecăruia câte o porecla. Evident că-mi place, mi-am însușit-o cu drag. În momentul asta nici nu prea mai răspund la numele meu. :)

 Citește aici continuarea interviului. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel