Bucurie mare în tabăra Faimoșilor! Vedetele au câștigat jocul de imunitate la Survivor All Stars

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate în fața Războinicilor, cu un scor de 10-8.

Concurenții celor două echipe au fost umăr la umăr pe traseu, astfel că scorul a fost foarte strâns, însă Faimoșii au obținut victoria, cu un punctaj de 10 la 8. Cea care a reușit punctul salvator a fost Alexandra Ciomag, care a învins-o pe traseu pe Războinica Maria Chițu. De bucurie că au câștigat jocul pentru imunitate, Faimoșii s-a dezlănțuit și au cântat.

Zanni: Eu nu vreau să mergeți acasă. Vrem să vă chinuim mai mult în formula asta.

Alexandra Ciomag: Mie mi-au făcut un bine că au țipat. Eu când jucam baschet și auzeam toată galeria „Ratezi, ratezi”, atunci mă concentram și ziceam „Calm și le dai”. Așa a fost și aici. 

TJ Miles: Eu știam că o să câștigi.

Ana Porgras: Bă, sunt mândră de noi.

Te-ar putea interesa și: Zanni, replici tăioase la adresa lui Iancu Sterp: „Atât gândește! E foarte important în viață să știi cine ești și cât poți să faci”

După au pierdut jocul de imunitate, Războinicii au reacționat

Sorin Pușcașu: Nici nu mă mai gândesc la imunitate. Pe mine mă îngrijorează faptul că tot pierdem în ultima perioadă.

Iancu Sterp: Pe mine nu mă îngrijorează pentru că se vede clar. Trebuie să ne împuținăm și noi, cum s-au împuținat și ei, logic. Pe mine chiar nu mă îngrijorează. Să fim acolo. Câștigă unul la secundă, câștigă celălalt la secundă, o să fim acolo.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: Ștefania Ștefan, cu ochii în lacrimi la Survivor All Stars. Ce a făcut-o pe Războinică să plângă: „Poate multă lume nu înțelege chestia asta”

Cine a câștigat Colanul de Imunitate de la Războinici

În tabăra Războinicilor, la Survivor All Stars, s-a dat bătălia pentru Imunitatea Personală. Câștigătoarea a fost Ștefania Ștefan. Astfel, Războinica va trebui să nominalizeze cea de-a doua persoană care intră la duel alături de concurentul votat de echipă.

Ștefania Ștefan: A fost o zi grea. Mergem la consiliu. Suntem toți asumați. Îmi place echipa asta. Suntem ca o familie. O să ne cernem și noi la rândul nostru. Vedem ce urmează. Mergem pe drum și vedem ce ne dă Dumnezeu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Vedeta recunoaște deschis că își editează toate pozele: „Acum sunt gletuită bine. Îmi fac toate fotografiile în FaceApp” / VIDEO

Captură video: Voyo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel