Brigitte Sfăt, emoții mari pentru ziua în care fiica ei va susține examenul național: Zi de zi stau pe capul ei să învețe

Data publicării:
Captură video Youtube/ Wownews
Descriere foto: Captură video Youtube/ Wownews

Brigitte Sfăt a vorbit despre relația pe care o are cu fata sa.

Brigitte Sfăt trece printr-o perioadă foarte grea, aflându-se în plin proces de divorț. Acum, tot ce i-a mai rămas vedetei este fiica sa, Sara, care o însoțește pe aceasta la fiecare eveniment monden. Vedeta spune că se înțelege foarte bine cu adolescenta, chiar dacă aceasta se află la una dintre cele mai dificile vârste din viața unui copil, când au loc extrem de multe schimbări.

"Cu Sara mă înțeleg super bine, chiar foarte bine deocamdată. Nu pot să văd în viitor, dar în ultima vreme mă însoțește peste tot, pentru că am rămas doar noi două. Ea are acum capacitatea, așa că am un pic emoții, pentru că o să înceapă peste două săptămâni, trece în clasa a 9-a.", a spus Brigitte Sfăt, pentru Kanal D.

Brigitte are emoții pentru fata ei, care urmează să susțină evaluarea națională

Sara va absolvi, în curând, clasa a opta, la finalul căreia trebuie să susțină și cel mai important examen al ei, de până acum. În acest sens, vedeta spune că are mari emoții pentru fata sa, pe care o sfătuiește în fiecare zi să învețe. 

"Am emoții foarte mari pentru ea, ea nu cred că realizează și zi de zi stau pe capul ei să învețe, să meargă la meditații, să mai ceară profesorilor o oră de meditații. Am emoții mari pentru ea, dacă aș putea să învăț în locul ei, aș învăța, dar mă depășește deja tot. Nu am cum să mă mai întorc în clasa a 8-a.", a mai spus aceasta.

Brigitte Sfăt l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă: Eu nu mai am bărbat. Florin nu mai există

Vedeta nu este adepta hainelor împrumutate

Și, dacă multe staruri mai împrumută uneori piese vestimentare pentru anumite evenimente, Brihitte spune că ea nu este adepta acestui lucru. Mai mult, aceasta mărturisește faptul că are o garderobă destul de impresionantă, astfel încât nu are nevoie să apeleze la ajutorul nimănui.

"Prefer să mă îmbrac cu hainele pe care le am în dulap, decât să iau haine cu împrumut. Eu nu fac asta, nu am făcut niciodată și nu o să fac asta. Am foarte multe rochii și  ținute în garderobă. Am fost la cumpărături în toate țările., a continuat ea.

Brigitte Sfăt divorțează de Florin Pastramă

În urmă cu aproape o săptămână, vedeta a fost cea care a dat vestea care a șocat pe toată lumea și, anume, faptul că urmează să divorțeze de cel căruia i-a fost alături pentru aproximativ 3 ani. Motivul invocat de Brigitte a fost violența bărbatului, de care acesta a dat dovadă de foarte mult timp, de-a lungul relației lor. 

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Brigitte și Florin Pastramă DIVORȚEAZĂ: „M-am săturat să trăiesc în scandaluri"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel