Brigitte și Florin Pastramă DIVORȚEAZĂ: „M-am săturat să trăiesc în scandaluri"

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte divorțează de Florin Pastramă. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie. 

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a a confirmat divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. Cei doi vor divorța la notar.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imagea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

Brigitte și Florin Pastramă își doreau foarte mult un copil

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Relația lor a început în cadrul emisiunii Ferma de la Pro TV și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului, iar căsnicia lor va fi de durată. 

Cei doi spuneau că își doresc mult un copil, încă de la începutul relației, dar norocul nu a fost de partea lor. Brigitte a încercat chiar și inseminarea artificială, dar a mărturisit că la un an de zile de la procedură s-a simțit foarte rău și a costat și foarte mulți bani. La vremea respectivă vedeta a pierdut sarcina. 


Brigitte spunea că problema ar fi, de fapt, la soțul ei, Florin Pastramă


„Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. Și nu e o perioadă bună să investești. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal, am făcut și chisturi. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelușii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, spunea Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Brigitte, agresată în plină stradă de Florin

În anul 2020, Florin Pastramă a agresat-o pe Brigitte în plină stradă. Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket, din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020. Atunci, bruneta a vrut să divorțeze, însă a decis să mai dea o șansă relației lor. 

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", a declarat, la aceea vreme, Brigitte, potrivit sursei citate mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel