Brigitte Pastramă, motivul pentru care a dat România pe Dubai. Greutatea cu care s-a confruntat fiica ei, la sosirea în Emirate

Data publicării:

„Ne permitem să ducem o viață nu chiar foarte luxoasă...”

Brigitte Patramă este una dintre vedete din România care s-au mutat definitiv în afara granițelor. Ea și-a luat fiica și s-au mutat în Dubai, alături de iubitul ei, Florin. Cu toate că în țara nativă avea un nume, în Dubai, spune ea, „e o simplă mamă, care are grijă de fiica ei”.

Revenind ocazional în România, Brigitte nu poate să nu remarce câteva probleme, venind dintr-o țară complet diferită. Acum mai mult timp, diva și-a accidentat bolidul din cauza unei gropi, în Capitală, făcând-o să tune și să fulgere asupra autorităților românești.

Vezi și: Brigitte Pastramă, motivul pentru care a făcut închisoare. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: „A plecat și m-a băgat la pușcărie!”

Fiind mulți curioși interesați de noua viață a vedetei, Brigitte a oferit câteva informații despre traiul în Emirate, aflându-se în acest fel că nu este vedeta cu care România era obișnuită:

„Mai mult de atât nu reprezint. Eu sunt doar o mamă aici, care are grijă de copilul ei. Eu am renunțat la toate lucrurile acelea pe care mi le-a oferit viața. Până la urmă, copiii sunt moștenirea noastră și încerc să găsesc echilibrul familiei mele. Asta în ciuda tuturor problemelor, care în trecut ne-au adus multe încercări.”, notează Fanatik.

Ea preferă viața mai liniștită din Dubai în schimbul României, dar de afaceri nu s-a putut lăsa întrucât are câteva business-uri. Acestea nu reprezintă o prioritate cât timp fiica ei este prin preajmă:

„E mult mai liniștită viața în Dubai, față de cea din România, cel puțin pentru mine. Nu am așa multe business-uri aici. Acum am grijă de fiica mea, care merge la școală. Ea a început școala aici, în Dubai. Eu mi-am deschis o firmă aici, dar deocamdată nu am foarte mult de lucru. Prioritatea mea este copilul meu. Îmi petrec zilele cu ea.”

Sara, în vârstă de 24 de ani, ar fi în curs de adaptare, după ce a ales să o urmeze pe mama ei într-o țară exotică. Cu toate acestea, legăturile din România se uită greu:

„Este în curs de adaptare. A fost puțin mai greu cu căldura. Ea cunoaște foarte bine limba engleză, e avansată. E foarte bine, și-a făcut și prieteni aici și cu siguranță își va face și mai mulți.

Normal că ei îi place mai mult România, pentru că are deocamdată mai mulți prieteni acolo. Ea este de 2 luni aici. Dar eu sper că în timp își va găsi și aici mai mulți prieteni. Ea oricum este o fire foarte sociabilă.”

Vezi și: Brigitte Pastramă, dezvăluiri șocante din căsnicia cu Ilie Năstase. Ce spune despre actuala soție a tenismenului: „A știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Am fost batjocorită”

În final, Brigitte a dezvăluit perioada mai grea de dinaintea mutării definitive în Dubai, când a trebuit să tragă tare pentru a își permite o casă în Emirate. În ceea ce privește poziția ei socială de acolo, vedeta admite că nu o duce rău, dar nici nu poate spune că trăiește în lux.

 „Am zis că e momentul să fac această schimbare. Dumnezeu m-a ajutat să achiziționez o casă aici. Da, ne-am chinuit câteva luni, până am reușit, dar acum suntem bine. Dormim în patul nostru, avem o mașină bună aici. Ne permitem să ducem o viață nu chiar foarte luxoasă, dar nici foarte modestă. Pot să mă bucur sufletește, dar și să îmi feresc copilul de problemele care ne-au afectat în trecut.”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel