Brigitte Pastramă, dezvăluiri șocante din căsnicia cu Ilie Năstase. Ce spune despre actuala soție a tenismenului: „A știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Am fost batjocorită”

Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda

Brigitte Pastramă a vorbit despre căsnicia cu Ilie Năstase. Vedeta a făcut și câteva declarații legate de actuala soție a tenismenului. 

Brigitte Pastramă a fost căsătorită timp de 8 ani, cu marele tenismen Ilie Năstase. Relația celor doi a fost una cu năbădăi, ajungând într-un final la despărțire. Recent, Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Ilie Năstase. 

Brigitte Pastramă, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Ilie Năstase

Brigitte Pastramă susține că nu s-a înțeles deloc cu mama copiilor lui, fiind unul dintre motivele pentru care cei doi au divorțat. Totodată, bruneta a precizat faptul că ea era întotdeauna pe locul trei, iar soțul ei a lăsat-o pe fosta soție să o calce în picioare. Cât despre actuala soție a tenismenului, Brigitte are doar cuvinte de laudă și se bucură că în sfârșit cineva a reușit să-l aducă cu picioarele pe pământ. 

„Relația mea cu Ilie s-a terminat datorită faptului că întotdeauna el m-a pus pe locul trei și că tot timpul am fost călcată în picioare de fosta lui soție. Mai mult nu am îndurat. Ea l-a controlat și mă bucur că astăzi Ilie este astăzi cu o femeie care a știut să pună punct relației cu fosta soție. Eu am trăit un coșmar cu fosta soție, dar pentru că Dumnezeu m-a învățat să fiu smerită, am acceptat. Până la urmă nebunul se încrede în om și înțeleptul în Dumnezeu. De câte ori eram în contradicție cu ea, eu mergeam la biserică și mă rugam și Dumnezeu era de partea mea. Până la urmă, dacă s-a întâmplat un lucru bun în viața lui este faptul că femeia actuală a știut ce era cel mai nociv pentru ei și a știut să schimbe situația pe care nu am putut eu să o schimb. Până la urmă, omul ăsta merită să fie fericit, a știut întotdeauna să își protejeze copiii, și-a susținut copiii foarte mult. Eu în momentul în care m-am despărțit de Ilie, am stat departe de Ilie, ca să nu pățească și actuala lui ce am pățit eu cu fosta.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit Wowbiz.

Brigitte Pastramă: „Am avut atât de multe răutăți pe care le-am suportat”

Brigitte Pastramă a recunoscut că a avut foarte multe greutăți de îndurat, în căsnicia cu Ilie Năstase. Vedeta susține că era denigrată și batjocorită la tot pasul. 

„Am fost foarte batjocorită peste tot. Toți prietenii lui Ilie se fereau de mine și s-au ferit ani de zile, pentru că ea tot timpul m-a denigrat în fața lor. Eu niciodată nu am putut să am în București prietenii pe care Ilie i-a avut cu ea, pentru că ea m-a batjocorit în fața lor. Eu eram soția lui Ilie și ea stătea la masă cu prietenii lui. Am avut atât de multe răutăți pe care le-am suportat. Eu eram soția lui Ilie, iar la Roland Garros stăteam afară din lojă, iar ea intra cu el și își punea verighetă cum aveam noi. Era o prostie ce mi se întâmpla, dar am suportat, pentru că am zis că e o încercare de la Dumnezeu și poate că El a îngăduit să fiu smerită.”, a mărturisit Brigitte Pastramă, la În Oglindă.

Citește și: Brigitte Pastramă, marcată de mortea soțului său. Vedeta a rămas văduvă de la 26 de ani: „Corpul lui era pătat”

Brigitte Pastramă, dezvăluiri zguduitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase:"M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 iun 2023, 11:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience