Brigitte Pastramă tună si fulgeră după ce și-a accidentat bolidul. Vedeta dă vina pe autorități: „Băga-mi-aș picioarele în ele de drumuri”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, Facebook

Brigitte a devenit vizibilă prima oară după ce s-a cunoscut cu fostul tenismen Ilie Năstase de care a și divorțat și i-a mai avut ca parteneri pe Octavian Sfăt și Ovidiu Torj. În cele din urmp, vedeta s-a căsătorit cu Florin Pastramă cu care și este împreună la momentul actual, purtându-i și numele.

Diva a avut momente grele și tensionate la venirea în țară. Aceasta a părăsit definitiv România în ideea că ar oferi un viitor mai bun copiilor ei în Dubai. Cu ocazia venirii în România, vedeta a avut un accident la mașină. Aceasta a postat cât de repede pe rețelele de socializare întâmplarea spunând că din cauza drumurilor de calitate inferioară din București a avut parte de această situație neplăcută.

„Dragii mei” și „Băi,frate...”

„Dragii mei, asta (n.r.: mașina pe platformă) e de la drumurile din București. Am ajuns din nou cu mașina pe platformă, pur și simplu mi-a explodat cauciucul. Asta e că avem drumuri, băga-mi-aș picioarele în ele de drumuri de București, că cine s-o mai întoarce în că****l ăsta de București.

Ajung la Dubai, și mașina mi-o duc. Băi frate, conduc de două zile și deja am făcut explozie la cauciuc și nici măcar nu m-am apropiat de bordură, de la drumurile de că**t fără parcări și fără nimic. Bucureștiul…

Ce gropi sunt pe drumuri frate! Și la sărăcia aia unde este 15 milioane salariu în Dubai nu au drumuri de astea, nu s-ar întâmpla așa ceva niciodată. Nu am pățit-o cinci luni și aici am trei zile deja și am făcut explozie la cauciuc”, a spus Brigitte Pastramă. conform Cancan.

O casă cât suma investită de România pentru Eurovision

De asemenea, vedeta a urmărit să achiziționeze  o casă în dubai la doar 400.000 de euro, aproape suma care s-a investit de România la Eurovision și unde nu a reușit să atragă vreun punct.

VEZI ȘI: Pe ce a cheltuit TVR aproape 400.000 de euro cu ocazia Eurovisionului. Lista de cheltuieli a echipei care a reprezentat România

Diva menționează că a vrut ceva al ei unde se poate relaxa și scăpa de stres și s-a confruntat cu mai multe obstacole.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu, unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință, care nu era tocmai ok”, a zis vedeta, conform Cancan.

Vedeta oferă și câteva detalii despre casa visurilor sale:

„În cele din urmă am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu dotă dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând ca peste cinci luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, declara Brigitte Pastramă, în urmă cu doar câteva luni”, a zis Brigitte, conform Cancan.

 

VEZI ȘI: Brigitte Pastramă, dezvăluiri zguduitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase:"M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel