Brigitte Pastramă, dezvăluiri zguduitoare despre căsnicia cu Ilie Năstase:"M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată"

Data actualizării: | Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto captură Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto captură Antena Stars

Brigitte Pastramă a fost căsătorită timp de 8 ani, cu marele tenismen Ilie Năstase. Relația celor doi care se arată a fi una de pasiune și înțelegere, s-a dovedit în timp că nu a fost așa, foștii soți ajungând la o despărțire abruptă și destul de neplăcută pentru ambele părți. Iline Năstase este cunoscut ca un mare iubitor al sexului frumos iar Brigitte este aprigă la mânie. O astfel de combinație nu avea cum să ducă la un final fericit.

 

Greu încercata căsnicie a lăsat urme adânci în sufletele ambilor soți, dar aceștia au mers mai departe. Brigitte și-a găsit fericirea alături de Florin Pastramă, cu care a început o relație în cadrul emisiunii “Fermă vedetelor” de la ProTv, ulterior și căsătorindu-se cu acesta. Nici de această dată, se pare că, frumoasa brunetă nu a avut mai mult noroc, relația ei fiind presărată cu numeroase scandaluri și despărțiri.

Ilie Năstase și-a refăcut și el viața la rândul lui, cu mai tânăra Ioana Simion, dar și aici se pare că este vorba despre o dragoste cu năbădăi cuplul anunțându-și în presă, în nenumărate rânduri despărțirea și umplând paginile ziarelor cu scandalurile lor.

Brigitte și bilanțul regretelor

Chiar dacă au trecut mulți ani și fiecare dintre cei doi soți, și-a văzut de drumul lui în viață Brigitte nu se poate desprinde încă de regretele care o încearcă, atunci când își amintește de fostul ei soț, pe care l-a pus chiar și înaintea propriilor ei copii:

„Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte, conform click.

Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii

Și, totodată hrănită cu înțelepciunea unui mariaj ratat, aceasta nu a prididit să tragă și concluzia:

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”, a încheiat ea, conform aceleiași surse.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel