Brigitte Pastramă, casă de 400.000 de mii de euro, în Dubai: „E normal dacă muncești atât să-ți faci și cadouri”

Data publicării:

Brigitte Pastramă și-a îndeplinit mai multe dorințe recent, în valoare de peste 500.000 de euro.

Brigitte Pastramă nu mai ține cont de nicio limită, când vine vorba de plăcerile personale. Fosta soție a lui Ilie Năstase trăiește o viață de lux și pare că se află în cea mai bună perioadă din viața sa. Bruneta și-a cumpărat de curând o vilă de lux în Dubai, dar și un bolid electric, suma alocată ambelor investiții fiind una uriașă. Mai mult, se pare că aceasta a optat pentru a achita totul cash, nu în rate, după cum procedează foarte mulți oameni obișuiți.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.”, a declarat Brigitte Pastramă potrivit click

Birgitte Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre mariajul cu Ilie Năstase: „Am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept”

 

 

Brigitte Pastramă și-a cumpărat mașină electrică de 150.000 de euro

Vedeta consideră că merită din plin să-și îndeplinească aceste plăceri, întrucât muncește foarte mult pentru a obține banii. Brigitte spune că sunt zile în care doarme și trei ore pe noapte.

„Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit toată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore.”, a continuat ea. 

Brigitte Sfăt, la un pas să fie omorâtă de tatăl fiicei ei: ”M-a bătut până m-a mutilat. Hematom pe splină și fisură pe craniu”

 

Cum se simte vedeta, în urma operației suferite

În urmă cu ceva timp, în perioada în care era despărțită de Florin Pastramă, vedeta a trecut printr-o operație foarte dificilă, despre care nu a dat prea multe detalii la vremea aceea. Chiar dacă a fost o intervenție complicat, aceasta a fost puternică și a reușit să treacă peste cu bine.

„Da, am avut o operație pentru că am avut problemă la o glanda pe stomac. Acum trei luni m-am operat la medicul Copaescu. Eu am avut diabet tip 2 de la COVID. Mi s-a dereglat glanda, aveam glicemia uneori 100 alteori 300, tensiune dereglată și colesterolul deosebit de mare, totul de la glandă. Mi se făcea rău.

Medicul a decis să mă opereze. Intervenția a durat 5 ore, mi-a scos stomacul, l-a tăiat apoi l-a băgat la loc. Să nu se considere că a fost o operație de micșorare de stomac, Doamne ferește! Florin nu a fost lângă mine atunci, m-am descurcat singură.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Oana Ioniță, actrița din „Pup-o, mă!” s-a logodit: „A fost o surpriză de ziua mea”. Cum a arătat cererea în căsătorie / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel