Brigitte și Florin Pastramă au îngropat securea războiului. Cei doi au decis să-și deschidă o nouă afacere împreună:”Am semnat actele”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă și-au rezolvat problemele cu banii și au decis să își deschidă o nouă afacere împreună.

În ultima perioadă, în familia soților Pastramă au existat tot mai multe tensiuni. După ultima ceartă pe care a avut-o cu soția sa,  Florin Pastramă s-a simțit nevoit chiar să plece de acasă. Banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro brunetei și, după spusele lui Brigitte, soțul ei a ales să dea bir cu fugiții, uitând că trebuie să-și rezolve problemele împreună.

Brigitte Pastramă, primele declarații după scandalul cu macete de la restaurant: „Au refuzat să plătească jumătate din notă”

Astfel că, după mai multe certuri și împăcări, Brigitte și Florin Patramă au îngropat securea războiului, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Odată cu rezolvarea problemelor cu banii și întoarcerea lui Florin acasa, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între cei doi.  Mai mult decât atât, aceștia sunt pregătiți să-și deschidă o nouă afacere.

Pe lângă vânzarea măștilor de protecție și localul în care se organizează evenimente, Brigitte și Florin Pastramă au decis să deschidă o nouă locație,  unde vor vinde înghețată vara și gogoși iarna.

”Aduc sculele, toate, am cumpărat mașina, eu nu aduc niciun ban de acasă, deci eu pun stoc de marfă și te rog frumos să nu te păcălească oamenii, pentru că n-o să mă intereseze ce-o să faci”, i-a spus Brigitte Sfăt soțului ei.

Brighitte Sfăt, dată în judecată de Philipp Plein. De la ce a pornit totul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel