Brigitte Pastramă, primele declarații după scandalul cu macete de la restaurant: „Au refuzat să plătească jumătate din notă”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte Pastramă și fiul ei au fost amenințați chiar în propriul lor restaurant. Primele declarații ale vedetei despre teribilul incident. 

Brigitte Pastramă a trecut prin clipe groaznice. Vedeta se afla la restaurantul ei când mai mulți clienți, înarmați cu trei macete, au pornit un scandal monstru. Acei indivizi au refuzat să mai plătească nota și au fost violenți atât cu fiul lui Brigitte, cât și cu managerul restaurantului. De la ce a pornit totul?


„O cunoștință i-a solicitat lui Florin un meniu pentru un botez. Prețurile noastre sunt afișate pe site, nu este nimic ascuns. I-am făcut anumite facilități. M-a sunat managerul locației care lucra de o zi sau două și mi-a spus că dânșii refuză să plătească jumătate din notă. I-au explicat frumos că noi am rezervat toată ziua pentru ei.


Le-am zis că nu e vina noastră că le-au venit doar 20 de persoane. Noi, de obicei, avem petreceri mici pentru copii. Dânsul n-a vrut să plătească. I-am spus că meniul era pentru 30 de persoane. Ei erau băuți. Eu nu vând alcool în această locație, dar nu spun nu când clienții își aduc băutura”, a povestit Brigiite la Antena Stars.


Bruneta spune că acei oameni erau înarmați cu săbii și l-au agresat pe fiul ei, Robi. Imediat după ce au sunat la Poliție, respectivii agresori au fugit.


„Ei au plătit doar cele 20 de meniuri, nu au plătit pentru ospătari niciun ban. Au stat șase ore, au băut atât timp cât s-a desfășurat evenimentul. Au început să-l lovească pe manager și au scos maceta la fiul meu. Eu și fiul meu am chemat Poliția. Când am chemat Poliția dânșii au fugit.


Atacatorii au fost violenți cu Robi, fiul meu și cu managerul. Se vede pe cameră că au scos o macetă. Au spus că taie cauciucurile managerului. Toți au fost foarte speriați. Eu am plâns în momentul când angajații mei au fost bruscați”, a mai declarat Brigitte.

 

Chiar dacă presupușii agresori sunt cunoștințele lui Florin Pastramă, Brigitte nu dă vina pe soțul ei pentru problemele create. Restaurantul se află acum în grija lui Robi, până când Florin se va întoarce acasă la frumoasa brunetă. 

 

Citește și: Brighitte Sfăt, dată în judecată de Philipp Plein. De la ce a pornit totul

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel