Boala care i-a măcinat ultimii ani din viață lui Sean Connery. Ce simptome are

Data publicării:
Sean Connery, foto Pixabay
Descriere foto: Sean Connery, foto Pixabay

Micheline, văduva lui Sir Sean Connery, faimosul actor care l-a jucat pe James Bond și care a murit la vârsta de 90 de ani, a spus că ultimii ani din viața acestuia au fost cumpliți, vedeta luptându-se cu o boală cruntă.

Văduva lui Sir Sean Connery, Micheline, a explicat că actorul se retrăsese din viața publică încă din 2017 pentru că avea demență.  Ea a arătat că Sean Connery s-a stins liniștit, în somn, la reședința familiei din Bahamas. Micheline și fostul James Bond erau căsătoriți de 45 de ani. 

Aducându-i un omagiu răposatului ei soț, pictorița care este de origine marocano-franceză a spus, referindu-se la problemele sale de sănătate. „Nu era o viață pentru el. În cele din urmă, nu mai putea să se exprime. Cel puțin a murit în somn și era liniștit. Am fost cu el tot timpul și pur și simplu s-a stins. A fost ceea ce și-a dorit. El a avut demență și a asta l-a afectat foarte tare. Ultima sa dorință a fost să scape fără nici un fel de agitație. A fost un bărbat superb și am avut o viață minunată împreună. El a fost un model de bărbat”, a spus văduva, confom Express.co.uk. Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel