Blake Lively, însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

Data actualizării: | Data publicării:
Blake Lively și Ryan Reynolds, FOTO Instagram
Descriere foto: Blake Lively și Ryan Reynolds, FOTO Instagram

Încă un copil pentru Blake Lively și Ryan Reynolds! Actrița este însărcinată pentru a patra oară.

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, și-a dezvăluit sarcina în timp ce a participat joi, 15 septembrie, la cea de-a 10-a ediție anuală a Forbes Power Women's Summit, pozând la panou într-o rochie mini. Când a intrat la eveniment, burtica ei în devenire a ieșit în evidență în rochia aurie strălucitoare. Actrița  nu a "încercat să își ascundă" sarcina, legănându-și ușor burta înainte de a se îndrepta spre panelul ei, a declarat un spectator pentru Us.

Cuplul a început să se întâlnească în 2011, căsătorindu-se anul următor în Carolina de Sud. La doi ani după nunta din 2012 a actorilor de la Green Lantern, actrița din Gossip Girl a dat naștere primului lor copil, fiica James, acum în vârstă de 7 ani. Inez, acum în vârstă de 5 ani, și Betty, acum în vârstă de 2 ani, au venit pe lume în 2016 și, respectiv, 2019.

Ryan Reynolds, diagnosticat în urma unui pariu. Actorul a făcut o colonoscopie, în glumă. Ce au descoperit medicii / VIDEO

Cei doi au dezvăluit numele celui de-al treilea copil al lor în iulie 2020 cu ajutorul melodiei "Betty" a lui Taylor Swift. Actorul, în vârstă de 45 de ani, s-a destăinuit în legătură cu anunțul subtil anul următor, spunându-i lui Jess Cagle că el și soția sa au încredere  în câștigătoarea Grammy, în vârstă de 32 de ani.


"Ea este foarte sensibilă la toate aceste lucruri. Și, evident, cântecul nu are nicio legătură cu copiii noștri, în afară de numele copiilor noștri. Dar vreau să spun, ce onoare. Am crezut că a fost al naibii de uimitor. Încă mai credem asta. Știi, încă merg pe stradă și dau din cap gândindu-mă: "Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva, a declarat atunci Ryan Reynolds

Starul din Deadpool a declarat pentru Access în noiembrie 2021 că îi place să fie tată de fete și "nu ar vrea să fie altfel", chiar dacă "nu știa nimic despre fete" la început.

"Am crescut cu băieți, iar eu eram în mod constant aruncat prin pereți atunci când exista o ușă perfect bună la cinci metri distanță", a declarat Reynolds la acea vreme pentru outlet. "Ne place să avem fetele noastre".

În aceeași lună, nominalizatul la Globul de Aur a numit casa lui și a lui Lively "haos absolut" într-un interviu pentru Today, glumind: "În fiecare zi, te agăți doar de pielea dinților. ... Întotdeauna mi-a fost teamă că voi avea băieți, dar acum că am fete, ar fi trebuit să îmi fie teamă întotdeauna. Sunt la fel de dure.


Vedeta din "The Proposal" a făcut un pas înapoi din actorie anul trecut pentru a petrece mai mult timp cu James, Inez și Betty.

"O parte din asta este pentru a-i permite lui Blake să facă unele dintre lucrurile pe care vrea să le facă și să se joace în propria ei cutie de nisip", a explicat Reynolds pentru Fatherly în noiembrie 2021. "Iar cealaltă parte este pur egoistă. Pur și simplu, nu vreau să ratez această perioadă. Nu primești acest timp înapoi. ... Este literalmente un circ tot timpul. Întotdeauna se întâmplă ceva. Întotdeauna există câte un lucru extracurricular pe care îl fac copiii, genul ăsta de lucruri. Așa că, da, voi fi acolo făcând toate aceste lucruri. O să experimentez din nou cu abilitățile mele de bucătar. O să fie frumos."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel