Bianca Rus iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima artistei: „Dacă m-ar cere de soție, aș spune da”

Data publicării:
Bianca Rus, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Rus, sursa instagram

Bianca Rus este din nou îndrăgostită. Vedeta și-a asumat deja relația cu iubitul ei, cu care este pregătită să facă pasul cel mare.

Bianca Rus este în culmea fericirii. Recent, blondina a recunoscut faptul că iubește din nou, după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de un bărbat misterios, care îi cuprinde cu tandrețe talia, cu un braț. Deși nu a vrut să dea prea multe detalii despre cel care i-a pus inima pe jar, artista a recunoscut că este o persoană dragă ei pe care o iubește foarte mult.

„Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag... Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată.

E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. - îl iubesc mai mult decât pe fostul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

 

Dana Săvuică și Cătălin Botezatu, escapadă pe malul mării: „În spatele fiecarui zâmbet se ascunde și o taină”

 

Cântăreața a spus că nu îi este frică de ideea de a se căsători din nou, deși a trecut printr-un divorț, astfel dacă noul iubit ar cere-o de nevastă, ar spune „DA”.

„Eu zic că rochia să ți-o cumperi înainte cu câteva zile, că moda e schimbătoare. Te anunț eu. Nu îmi e frică să mă mai căsătoresc. Dacă m-ar cere, aș spune da”, a continuat ea.

Brigitte Pastramă, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu Ilie Năstase. Ce dezvăluiri a făcut bruneta: „Ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Rus (@biancarusoficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel