Brigitte Pastramă, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu Ilie Năstase. Ce dezvăluiri a făcut bruneta: „Ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”

Data publicării:
Brigitte Pastramă și Amalia Năstase, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Brigitte Pastramă și Amalia Năstase, sursa instagram/ colaj foto

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri șocante din căsnicia cu Ilie Năstase. Bruneta a fost chiar și umilită de fosta soție a tenismenului.

După numeroasele probleme întâmpinate în ultima perioadă, Brigitte și Florin Pastramă au decis să plece într-o vacanță în Viena. În timpul unei plimbări liniștite, Brigitte Pastramă i-a povestit soțului ei momentele grele prin care a trecut în timpul mariajului cu Ilie Năstase. Potrivit acesteia, Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului, a umilit-o cumplit pe aceasta.

Bruneta a mărturisit că fostul soț nu i-a fost alături în cel mai greu moment, când a aflat că are niște tumori posibil canceroase. Ulterior, Brigitte a descoperit că nu sunt maligne și le-a extirpat, însă  Amalia Năstase ar fi susținut că totul a fost o minciună de-a ei.

„Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură. Și Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că eu așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine. M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silcoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (...) La RMN mi-au zis că e nasol și că e formațiune canceroasă și că cel mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și aia zicea că e sănătoasă și că îl folosesc pe Ilie”, a mărturisit Brigitte la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a povestit că mariajul cu Ilie Năstase a fost un chin și  că prietenii acestuia o dădeau mereu la o parte. Mai mult decât atât, aceștia preferau să o invite la masă e Amalia Năstase, în locul ei.

„Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie”, a mai dezvăluit vedeta pentru sursa citată.

 

Brigitte Pastramă a povestit că, din dragoste pentru Ilie Năstase accepta ca fosta lui soție să fie în continuare prezentă în viața lui.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a mai spus bruneta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel