Dana Săvuică și Cătălin Botezatu, escapadă pe malul mării: „În spatele fiecarui zâmbet se ascunde și o taină”

Data publicării:

Dana Săvuică a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu bunul ei prieten Cătălin Botezatu, lângă care a scris câteva rânduri pline de emoție. 

Dana Săvuică și Cătălin Botezatu au fost într-o vacanță în Antalya, acolo unde au petrecut clipe de relaxare pe malul mării. La finalul sejurului, Dana Săvuică a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare. 

„‘Prietenia e unul dintre cele mai pretioase daruri ale vietii si totusi nu exista confidente totale: fiecare dintre noi are taine, pe care nu vrea sau nu poate sa le dezvaluie. Oricat de mare si de copt este un fruct, are intotdeauna la mijloc un sambure care nu poate fi impartit. Poate tocmai asta este izvorul fascinatiei care se ascunde in fiecare barbat si in fiecare femeie.’ Am ales acest citat din cartea scrisa de Sophia Loren, ‘Ieri, Azi, Maine-Viata mea’ in care ea si-a dezvaluit vulnerabilitatile, transformand-o din diva si actrita de succes intr-un om cu aceleasi temeri, griji si sperante ca oricare dintre noi.

Lumea stralucitoare in care pare ca traim, deseori ascunde realitatea dar pe mine m-a fortificat, m-a facut sa-mi descopar puteri pe care nu credeam ca le am. M-a facut mai constienta de ceea ce-mi doresc in viata, de ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine.

 Am ales imagini din infotrip-ul nostru in Antalya cu Cătălin Botezatu pentru ca intre noi dainuie o prietenie bazata pe respect, incredere si empatie ce dureaza mai bine de 30 de ani. Dar in spatele fiecarui zambet se ascunde si o taina. Ceva ce ti-e scris numai tie sa stii. Si totusi, un prieten poate fi o alinare, iti ofera sentimentul ca nu esti singur. Iar noi, cei ce traim expusi intr-o lume care a devenit extrem de mica, incercam sa impartasim cat putem din viata si altora, celor care stiu sa asculte, care vor sa cunoasca si sa invete din experientele de viata . Si ca sa ai puterea de a face acest lucru, de a-ti deschide sufletul, de a arata ca esti un om cu sensibilitati, cu griji dar si cu sperante, in sinuosul drum al vietii cauti suflete asemanatoare cu care sa te conectezi, sa impartasesti atat frumosul cat si mai putin frumosul din viata ta. Acela ce iti deschide usa la nevoie este un prieten adevarat. Acela ce nu te judeca, e un prieten adevarat. Iar prietenii adevarati sunt rari, cat sa-i numeri pe degetele de la o mana”, a scris Dana Săvuică pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel