Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în trafic. Ce spune blondina despre relația cu fostul soț

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre posibila împăcare cu Alex Bodi. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună capăt căsniciei anul trecut. Cei doi au mers la notar și au divorțat în urma unui scandal monstru, presărat cu multe jigniri și amenințări. De atunci, cei doi și-au aruncat multe vorbe grele. 


După ce Daria Radionova a anunțat pe pagina ei de Instagram că a pus punct relației cu Alex Bodi, relația dintre afacerist și fosta soție a trecut la alt nivel. Cei doi au avut doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar acum au fost surprinși în trafic, în timp ce purtau o conversație. 


Chiar dacă în imagini se poate observa cum cei doi s-au întâlnit în trafic și au avut o scurtă conversație, Bianca Drăgușanu a declarat că nu este vorba despre o împăcare. Ea nu își mai dorește o relație cu Alex Bodi, dar nici nu poate trece pe lângî el fără să îl salute. 


”Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare. Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 

Vica Blochina, prima reacție despre relația cu Alex Bodi. Ce se întâmplă între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu


Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și a oferit mai multe declarații despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.


”Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus Alex Bodi în exclusivitate la Antena Stars, legat de o posibilă împăcare cu fosta lui soție. 

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, nemulțumită de ultima intervenție chirurgicală: „Mamă, cum e! Aproape rât!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel