Vica Blochina, prima reacție despre relația cu Alex Bodi. Ce se întâmplă între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Data publicării:

Vica Blochina a avut o primă reacție, după ce s-a speculat că are o relație cu Alex Bodi. 

Recent, Vica Blochina a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii alături de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și mai mulți prieteni, la un restaurant de ultimă fiță din Capitală. Aceștia au petrecut clipe frumoase împreună și s-au distrat de minune.

Imediat după ce a ajuns acasă, Vica Blochin s-a afișat pe rețelele de socializare, în timp ce fredona, cu un zâmbet larg pe buze, melodia  lui Luis Gabriel, ”Toate diamantele”.

La scurt timp, cei care au văzut aceste imagini au speculat că între cei doi a luat naștere o mică idilă, acesta fiind și motivul pentru care frumoasa blondină radiază de fericire.

Vica Blochina, prima declarație despre relația cu Alex Bodi

Vedeta a ținut să lămurească lucrurile, astfel că a declarat că între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu există doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

„Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva.  „, a declarat Vica Blochina, pentru CANCAN.RO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel