Bianca Drăgușanu, nemulțumită de ultima intervenție chirurgicală: „Mamă, cum e! Aproape rât!”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică, de această dată blondina și-a operat nasul. Ce o nemulțumește pe divă?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Recent, blondina a fost implicată în mai multe scandaluri, unul dintre ele cu fostul soț Alex Bodi. Chiar dacă a suferit foarte mult de-a lungul timpului, din cauza relațiilor amoroase, Bianca și-a găsit alinare în brațele lui Gabi Bădălău. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Chiar dacă este în al nouălea cer alături de fiul de milionar și este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, blondina a simțit nevoia să își opereze nasul. 


Cu siguranță rezultatul final va fi pe placul Biancăi dar până atunci, blondina nu se poate obișnui cu schimbarea, deoarece nasul ei este încă umflat. Bianca Drăgușanu a ieșit împreună cu prietena ei Victoria la un resturant și a profitat de moment pentru a vorbi cu fanii de pe Instagram. Vedeta le-a spus că nu este încă mulțumită de felul cum arată nasul ei, dar mai are de așteptat până își va revini de tot. 


„Mamă, cum e nasul! Aproape rât! Ai înnebunit? Elf cu rât? Cine a mai văzut? M-a mâncat în c**, cum s-ar zice, că puteam să stau naiba cu nasul meu, dar mie mi se părea ca am o cireșică în vârful nasului și am vrut să scap de ea și acum am ditamai nasul de rât. Sper să se dezumfle cât mai repede că nu mai rezist”, a zis Bianca Drăgușanu pe InstaStory. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel