Bianca Drăgușanu, scandal cu o clientă chiar la atelierul său. Vedeta a fost la un pas să sune la poliție: „Fetița asta răzgâiată care...”

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu le-a împărtășit fanilor săi o experiență mai neplăcută prin care a trecut cu o clientă, la atelierul său de rochii. 

Bianca Drăgușanu a avut parte de foarte multe experiențe de-a lungul timpului, chiar la atelierul de haine pe care aceasta îl deține în Capitală. Dacă de foarte multe ori, clienții pleacă fericiți din magazinul blondinei, se mai întâmplă uneori și situații mai nefericite, când așteptările cumpărătorilor nu coinci deloc cu rezultatul final al rochiei. Asta s-a întâmplat și recent, când Bianca Drăgușanu era pe punctul de a suna la poliție, pentru a scoate afară o clientă din atelier. 

„Trebuie să vedeți partea bună pentru că toate lucrurile din viața asta se întâmplă cu un scop în favoarea voastră. Să țineți minte lucrul ăsta, totul se întâmplă cu un scop și să vedeți întotdeauna partea plină a paharului.

Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-sa și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit.”, a povestit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Suma uriașă primită de Bianca Drăgușanu, pentru a participa la America Express: „M-au momit cu bani mulți”

Bianca Drăgușanu, înfuriată la culme de o clientă

Vedeta spune că i-a explicat încă de la început clientei sale condițiile în care poate să-i realizeze rochia mult visată, iar aceasta a fost de acord. Totuși, când a văzut rezultatul final, aceasta a uitat de lucrurile pe care le-a discutat cu blondina inițial, pe care a luat-o la rost din cauza faptului că modelul nu coincide cu așteptările sale. 

„După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex. S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil.'', a continuat aceasta. 

VEZI și: Bianca Drăgușanu, motivul pentru care își pune foi de dafin în pantofi și în portofel: “De fiecare dată fac așa”

 

„Am vrut să sun la 112”

Pentru a se asigura că nu are parte de niciun fel de pagubă materială, Bianca Drăgușanu spune că își pune clientele să semneze de la bun început pentru modelul rochiei pe care au căzut de comun acord să-l realizeze. Chiar dacă situația s-a terminat în final bine, vedeta a vrut să le evidențieze fanilor faptul că viața ei nu este mereu roz și că zilnic trebuie să înfrunte și astfel de situații neplăcute, cu fel de fel de oameni. 

''Și ea mi-a zis că nu mai vrea rochia că nu este din latex, deși eu am pus-o să semneze. Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-sa, care maică-sa îmi dădea mai multă dreptate mie și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat. A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex.

Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut-o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul.'', a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-au interzis reclamele la jocurile de noroc: „Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept? Voi face plângere”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel