Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-au interzis reclamele la jocurile de noroc: „Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept? Voi face plângere”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu s-a arătat a fi foarte nervoasă, după ce în România s-ar putea instala legea conform căreia reclamele la jocurile de noroc sunt interzise. 

România este pregătită să promulge legea conform căreia persoanele publice nu mai au voie să facă reclamă la jocurile de noroc. Legea, care a trecut zilele trecute de camera superioară a Parlamentului României, a supărat-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu, care încasează mii de euro din astfel de contracte. Vedeta a avut o reacție foarte dură și spune că nimeni nu-i poate împiedica dreptul la muncă. Blondina este gata să depună o plângere împotriva acestei hotărâri care îi îngrădește drepturile. 

„Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul? S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto.

Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?', a fost reacția Biancăi Drăgușanu pentru PlayTech.ro.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, înlocuită de Bianca Drăgușanu la Kanal D: „Abia aștept să încep”. Câți bani va primi vedeta

„Marii sportivi din asta trăiesc”

Nu doar blondina a avut o reacție negativă, ci și Augustin Zegrean, care este de acord cu faptul că marii sportivi din lume se întrețin din contractele de imagine. Mai mult, acesta consideră că legea nu se va concretiza.

„Oriunde, în lumea asta, marii sportivi din asta trăiesc, după ce nu mai fac sport de înaltă performanță. Adică, fac reclame la haine, păpuși, mașini, case, inclusiv la jocuri de noroc! Dacă statul român face asta, prin reprezentanții săi, atunci se pune problema de a-i întreține, de a le da bani! Pe de altă parte, există un articol în Constituție, cel cu numărul 45, legat de libertatea economică, care este încălcat, printr-o asemenea lege.

Ar fi trebuit poate ca el să fi fost citit cu maximă atenție atunci când au luat decizia respectivă. După mine, această posibilă lege se va opri undeva. Fie la cealaltă cameră parlamentară, unde poate propunerea va fi citită cu mult mai multă atenție, fie în instanță!', a declarat Augustin Zegrean pentru Playtech.

Citește și: „Am fost șocată”. Bianca Drăgușanu, detalii neștiute de la înmormântarea medicului Călin Doboș: „Încă sufăr din cauza asta”

Bianca Drăgușanu, contracte de imagine uriașe

Toată lumea știe faptul că frumoasa blondină are puse la punct niște contracte de imagine extrem de atent alese. Printre ele se numără și cel în care face reclamă la videochat sau la casino.

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, ne-a mai declarat vedeta, în trecut, în exclusivitate. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel