Bianca Drăgușanu, motivul pentru care își pune foi de dafin în pantofi și în portofel: “De fiecare dată fac așa”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit de ce își pune foi de dafin în pantofi și în portofel.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate dive din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondină se poate declara o persoană împlinită din toate punctele de vedere, iar acest lucru îl recunoaște și ea. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău și deține un atelier de rochii de mireasă. Cu toate astea, vedeta recunoaște că are câteva lururi după care se ghidează în viață. 

Bianca Drăgușanu, motivul pentru care își pune foi de dafin în pantofi și în portofel

Bianca Drăgușanu recunoaște că nu are superstiții, însă sunt câteva lucruri de care ține cont, pentru a-i merge bine. Mai exact, blondina a mărturisit că are întotdeauna în portofel și în pantof foaie de dafin. Totodată, Bianca Drăgușanu nu uită nici de scorțișoară și tămâie. 

”Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin.

Am în portofel și în fiecare pantof. Mai am cu scorțișoara și mai am asta cu data de 1, de fiecare dată fac așa un fel de mantră în care pe data de 1 pun niște scorțișoară la intrarea în casă și îmi doresc eu mie numai bine, abundență și magnet de abundență”, a mărturisit vedeta, pentru ciao.ro.

Bianca Drăgușanu, după ce s-a rugat la icoana făcătoare de minuni, adusă de Gigi Becali

Pe lângă această ghidare energetică, vedeta crede și în puterea divină. Bianca Drăgușanu a declarat că a mers și s-a rugat la icoana sfântă. De asemenea, blondina a subliniat faptul că are deja o minune în viața sa, iar aceea este fiica sa, Sofia.

'Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din minunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând minuni în viața mea, orice minune e binevenită', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel