Bianca Drăgușanu, reclamată la protecția animalelor. Vedeta este foarte nervoasă: O neica nimeni

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a primit un apel de la protecția animalelor, în legătură cu cățelușul ei.

Bianca Drăgușanu a răbufnit pe rețelele de socializare, unde le-a împărtășit fanilor o situație mai neplăcută prin care a trecut. Blondina era în oraș, cu treburile ei zilnice, când a primit un apel de la un număr necunoscut. Surpriza face că la telefon era o doamnă de la protecția animalelor. În acest sens, vedeta a fost reclamată de către o persoană, pentru faptul că și-a vopsit roz cățelul. Aceasta spune însă că animalul ei de companie are parte de cele mai luxoase tratamente, deci nu există niciun motiv de îngrijorare.

"Ieri, în timp ce eu ieșeam de la medicul stomatolog mă sună un număr: "Bună ziua, suntem de la protecția animalelor. Aveți o reclamație". Și zic "da, ce reclamație?" "Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul, i-ați vopsit codița și urechiușele roz". Ce? Adică o neica nimeni, care nu are viață și nu are ce să facă, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație la protecția animalelor, mie. Și a trebuit să îi explic doamnei că da, cățelușul meu merge la spa, are parte de tratamente de VIP într-un salon super dotat și super avansat. Așadar, a trebuit să stau să-i explic doamnei de la protecția animalelor că eu nu mi-am vopsit câinele singură acasă, i-am dat numele salonului. Cățelul meu s-a răsfățat, dar această individă n-a fost probabil în viața ei la salon. Ce om. Revino-ți. O să aflu cine este această persoană, pentru că vreau să o fac celebră.", a spus Bianca Drăgușanu pe instastory.

Teo Trandafir, dialog halucinant cu Gabi Bădălău. Motivul pentru care fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a sunat-o pe prezentatoarea TV

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău

Chiar dacă în urmă cu ceva timp s-a vorbit despre despărțirea celor doi, vedeta anunță faptul că în prezent a reluat discuțiile cu fostul ei partener, însă acum așteaptă ca acesta să se decidă asupra ceea ce își dorește.

"Eu știu ce vreau, spre deosebire de el. El la 24 de ore de la postare regreta deja. Eu am fost foarte supărată pe situația creată în contextul acela, am avut de suferit. Noi am mai avut carențe în această relație, dar am încercat să evit subiectul. Am ținut mereu cont de dorințele lui și am făcut eforturi să i le îndeplinesc. El îmi cerea mie lucruri, fără să aibă justificări, iar eu am făcut compromisuri. Nu poți să mă obligi pe mine să trăiesc într-un fel în care nu vreau. Nu am de gând să mai compromit nimic. El a fost sfătuit de cineva să pună acel mesaj de despărțire, m-am simțit aiurea. Chestiile astea o fac fetele de liceu, nu un bărbat de afaceri. Nu a fost o relație ușoară, eu am luptat mult.", a spus Bianca în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Bianca Drăgușanu a ieșit „șifonată” după un antrenament. "M-a bătut"

Bianca Drăgușanu, REACȚIE după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de ea: Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel