Bianca Drăgușanu, noi intervenții estetice. La ce proceduri a apelat blondina: „O să fiu ca Angelina Jolie”

Bianca Drăgușanu este pusă pe mari schimbări. Vedeta a apelat la o nouă intervenție chirurgicală. 

Bianca Drăgușanu nu se oprește niciodată, când vine vorba de aspectul ei fizic. Blondina a repetat, în nenumărate rânduri, faptul că își dorește să aibă tot ce este nou și să se mențină, cât poate de mult, tânără. Bianca a anunțat, pe rețelele de socializare, și care este următoare intervenție la care vrea să apeleze.  

Mai exact, vedeta vrea să-și refacă mandibula. 

„Sunt foarte fericită. Sunt într-un loc foarte drag mie. Bineînțeles, am venit să-mi fac intervenții noi, îmi fac din nou proceduri. (….) Azi am de gand sa imi refac mandibula. Nu am mai facut-o de un an și trebuie din nou.

Nu este o procedură deloc dureroasă, iar rezultatele se vad pe loc. Se mențin până la un an, un an și jumătate. O să fiu ca Angelina Jolie cu maxilarul asta”, le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor din online. 

Bianca Drăgușanu: „Frumusețea presupune anumite sacrificii”

Bianca Drăgușanu a decis să își facă și mezoterapie la mâini. Potrivit blondinei, procedura combate procesul de îmbătrânire prematură, hidratează și reduce petele pigmentare. 

„Am decis să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou. În trecut, aceasta chiar a luat decizia de a-și scoate puțin acid din buze, din cauza comentariilor care tot se făceau, în medul online. Nu a trecut mult timp însă, și blondina a revenit la starea inițială a buzelor, pentru că, spunea ea, nu era aceeași Bianca, fără acele buze mari, care o reprezintă.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

Ce mesaj le transmite Bianca Drăgușanu celor care nu sunt de acord cu ea

Vedeta este conștientă de faptul că există mulți oameni care nu sunt de acord cu operațiile ei estetice, însă ea își dorește să arate mereu bine, indiferent de ce spun alții.

"Chiar dacă operațiile estetice au rămas, în continuare, un subiect controversat, deși trăim într-o lume a tehnologiei și a vitezei. Eu am trecut pe tot parcursul anilor prin foarte multe experiențe în domeniul acesta. Eu sunt foarte pretențioasă. Vreau buze mari și mereu să arăt bine. Sunt foarte documentată, mai ales în acest domeniu.", a mai spus Bianca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 iul 2022, 19:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience