Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a afișat cu Gabi Bădălău la un eveniment monden: „Cred că și de data aceasta am nimerit-o”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a întors privirile alături de partenerul său, Gabi Bădălău. Ce a mărturisit vedeta cu privire la ce se întâmplă în „spatele cortinei”.

Bianca Drăgușanu este una dintre divele care au cel mai mare succes în viață. Vedeta are propria carieră în modă și nu numai. Când vine vorba de apariții, Bianca lasă mască publicul prin vestimentația, dar și atitudinea ei. Astfel, cu ocazia unui eveniment monden, protagonista a făcut mai mult declarații cu privire la aspectele ideale ale vieții.

Moda și Bianca

Când vine vorba de modă, Bianca Drăgușanu pariază pe stil și bun-gust, iar tematica fiecărui eveniment o respectă pentru un maxim de conformitate cu frumosul.

„Este brandul meu, este creație proprie. Pentru fiecare eveniment, încerc să respect dress-code-ul și îmi fac câte o rochie specială. Cred că și de data aceasta am nimerit-o, pentru că se potrivește la culoarea ochilor și cu tenul.”, a punctat vedeta, conform Viva.

Familie e pe primul loc

Diva este o familistă, iar fiica ei reprezintă luna de pe cer. Îi acordă atenție maximă și are grijă la fiecare pas al său s-o îndrume. Mai mult de atât, Bianca acordă timp esențial și familiei. De aceea, ea alege să petreacă evenimentele importante alături de cei dragi.

„Au trecut trei ani. Mi s-a părut cumva normal și sunt fericită că lucrurile au intrat într-o normalitate, până la urmă. Genul aceste de evenimente, nunți, botezuri, zile de naștere, trebuie petrecute în familie, sărbătorile, la fel și atunci, odată ce am intrat în normalitate, mi s-a părut frumos să mă însoțească, pentru că și eu îl însoțesc la petrecerile, unde este invitat.”, a mai zis Bianca, conform Viva.

Ce planuri de viitor are diva

În ceea ce privește planurile de viitor, Bianca este concentrată pe carieră în această vară. De aceea, o va trimite pe fiică la bunică, adică mama Biancăi, la munte, în timp ce vedeta se va ocupa de activitatea profesională. Dar vor sta fără giriji, Bianca le va însoți cât ar clipi.

„Câțiva ani la rând am fost plecate într-un resort luxos din Antalya, mi-aș dori altceva pentru ea în vara aceasta. O să plece împreună cu bunica la munte, pentru că eu am niște filmări, apoi să vin și eu după ele. O să mergem la mare la noi. Am fost deja plecate în Dubai de două ori până acum, probabil o să mergem din nou de ziua ei. Important este nu unde petreci timpul, ci cu cine petreci timpul dacă eu sunt cu ea, suntem fericite, suntem o familie frumoasă ne iubim, suntem dependente una de cealaltă și de buni, că buni face parte din ecuație.

Bineînțeles, și vara trecută au fost plecați în Bulgaria. Dacă își dorește poate să vină, să stea cu ea oricând, să se distreze să meargă unde vor. Noi suntem prieteni, suntem oameni maturi asumați, gândim în binele copilului nostru. Nu am avut niciodată probleme cu partaj, divorț, pensie alimentară. La noi toate lucrurile sunt foarte lejere și din acest punct de vedere, consider că suntem exemple pentru multe cupluri care divorțează și folosesc copiii ca instrument de schimb, ori vor pensii alimentare, bani pentru școlile private. Noi suntem foarte maturi și gândim, dar în binele copilului dacă vor să meargă la fotbal să se ducă fata mea la fotbal. ”, a spus Bianca, potrivit sursei citate.

Este clară și cu punctul pe „i”

Bianca are o opinie destul de concisă în ceea ce privește divorțul dintre părinți și mezinii acestora. Cu o mentalitate care se dorește a fi matură, vedeta abordează trauma copiilor care sunt subiectul unei despărțiri a părinților. Ea susține că orgoliul părinților este cel care dăunează cel mai mult celor mici.

„Tot ce se întâmplă între adulții care divorțează, atacă direct copilul. Ori mama se folosește (n.r. – de copil) pentru a-i face rău tatălui, ori tatăl se folosește pentru a manipula mama. La noi nu există, la noi binele copilului este suprem și e pus înainte de orice, nu există orgolii, nu există împărțeli. Știu foarte multe cazuri unde copiii sunt folosiți ca monedă de schimb pentru școli private, pentru bunuri materiale.

Eu sunt o persoană care se respectă foarte mult, se iubește foarte mult și investește foarte mult în ea, și atunci dacă eu sunt bine și sunt fericită, consider că toți cei din jurul meu sunt foarte bine alături de mine. Dacă aș fi stresată, supărată, obosită, sau n-aș fi într-o formă formidabilă, probabil s-ar simți asta și în exteriorul meu, pentru că sunt o persoană foarte transparentă și foarte ușor de citit. Consideră că sunt o femeie îngrijită și la rândul meu consider că femeile pot fi frumoase dacă sunt foarte îngrijite.”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel