Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice: ”Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt...” Ce schimbări vrea să-și mai facă blondina

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de oprațiile estetice.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are mare grijă de felul în care arată. Blondina face des vizite în cabinetul medicului estetician și nu ezită niciodată să recunoască acest lucru. 

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice

Blondina a recunoscut că a devenit dependentă de operațiile și intervențiile estetice. 

'Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.„, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Deși a apelat la mai multe intervenții estetice, Bianca Drăgușanu susține că nu se va opri aici și are de gând să mai facă cateva schimbări.  În curând, vedeta vrea să scape de celulita inestetică de pe corpul său cu ajutorul unui aparat nou.

'Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis 'Eu nu-ți mai bag la buze nimic' și am zis 'Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani'. Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-m gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși.', a continuat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu vrea să își scoată bioalcamidului din buze

'Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu. Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic.', a mai spus vedeta.

Citește și: Tavi Clonda tună și fulgeră după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la TV: „Vor plăti!”

Bianca Drăgușanu, dezvăluire filosofică privind secretul fericirii: „Le faci zilnic, poți să fii fericit”

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. Unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel